Am luat un sejur de 7 nopți la acest hotel contrar scorurilor mici avute pe mai multe site-URI.
Am optat pentru el întrucât m-a interesa un hotel cu piscina si nu regret alegerea.
Hotelul deși nu dispune de mobilier nou si modern, ba chiar salteaua era groaznica, este destul de cochet, foarte curat si ceea ce m-a surprins plăcut este accesibilizat pentru persoanele cu handicap locomotor - au pante de acces cam peste tot.
Prosoapele se schimbau zilnic, curățeniei in camera si pe balcon temeinica adică nu doar gunoiul si igienizarea băii cum se procedează de regula la unele hoteluri.
Despre restaurant nu pot spune mare lucru întrucât noi am avut doar mic dejun care nu e cine știe ce bă chiar modest. Am întrebat intr-o seara la Recepție dacă restaurantul servește si ni s-a răspuns ca deservește doar micul dejun.
Cea mai frumoasa piscina! Mai trebuie investit si igienizat mai bine dar e mare si foarte frumoasa iar zona de la piscina deși e puțin înghesuită este foarte bine amenajată.
Eu una ma bucur ca am ales sa vin la acest hotel in care voi mai reveni. Comparativ cu un hotel tot de 4* din Mamaia cu scoruri mult mai mari, unde am stat 10 nopți anul trecut la preț triplu si in condiții mult mai proaste, fără piscina si apa marii avea 17-19 grade, m-a felicit pentru alegerea de anul asta!
Trimis de simina in 20.07.18 01:19:34
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SATURN. A mai fost în/la: Venus -Melodia, Carmen, Afrodita; Saturn - Sirena, Cupidon; Mamaia - Condor; Băile Felix - Termal, Lotus Thermaikos; poiana Brașov - Teleferic Grand hotel; Sinaia - Internațional etc.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (simina); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
partea cu curatenia temeinica e de tot hazul. ori nu stiti ce inseamna curatenia, ori nu va pasa ca scrieti minciuni.
@popatanda: noi am stat la etajul 2 si chiar faceau curtenei adica dezinfectau baia, schimbau prosoapele si produsele de tualeta zilnic, aspirau si spalau paharele, aspirau chiar si pe balcon. lenjeria a fost schimbata la 3 bile. Cam asta era dar eu considec a fi temeinica comparativ cu alte cameriste care veneau doar pentru a schimba prosoapele si a goli cosul de gunoi. Desigur ca e loc de mai bine dar stiti cum e, totul se raporteaza prin comparatie.
@simina: doamna, s-ar putea sa aveti dreptate. si eu am stat la etajul 2 si nu am avut parte de tot ceea ce scrieti aici. Totusi, nu ar trebui ca hotelul sa aiba un protocol de curatenie valabil pentru toti oaspetii sai? ba da, dar nu are. sau nu urmareste nimeni munca personalului care lucreaza si dupa cum ii dicteaza constiinta, presupun. un mic sfat: recititi mesajele inainte de a le posta, aveti greseli de limba romana.
- Jun.2024 Ciudat — scris în 26.06.24 de ux134520 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Nu merita Hotel Cleopatra Saturn — scris în 29.07.23 de ux130032 din PAşCANI [IS] - nu recomandă
- Jul.2023 Foarte dezamagiti — scris în 26.07.23 de ux129984 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2023 Mai au de lucru — scris în 25.07.23 de turista din VASLUI - nu recomandă
- Jul.2023 Hotel decent. Merită sejurul — scris în 19.07.23 de grumy78 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Departe de adevăr — scris în 19.07.23 de Maria2023 din TG JIU - nu recomandă
- Jul.2023 Dezamagit — scris în 16.07.23 de Flo66 din BUCUREșTI - nu recomandă