Intr-o fraza: fara hârtie igienica, aerul conditionat funcționa cu zgomot, cada sparta, la piscina faceam baie dupa ora 5 cu toti [***] de la parcul pentru copii de langa hotel, care veneau sa se spele (cu sapun)...
Dar cu adevarat dezastruos, restaurantul. Nenorocul nostru a fost ca am avut bani platiti in avans pentru mâncare, bani de care am cumparat diverse si am mers in alta parte sa mancam. Asta a fost o provocare, deoarece in zona variantele erau saorma, pizza, ,,fast sandwich,, (chiar asa se numea dar scris ,,fast senvici,,).
Credeti-ma ca nu sunt cârcotaș de fel si este prima dată cand postez o părere, dar sper sa ajut pe altii sa nu ia aceeași țeapa ca noi.
Trimis de Mihai Ro in 15.08.15 23:51:16
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Mihai Ro); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Mihai Ro: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Totuși, în unele cazuri e recomandat să fie lăsat un "timp de decantare" a impresiilor...
Te rugăm să completezi textul de mai sus cu impresii scrise la finalul sejurului - optim: la întoarcerea acasă.
Poţi folosi linkul EDIT IMPRESII pentru a aduce oricând completări, corecturi, adăugiri textului iniţial.
Opţional: un set reprezentativ de fotografii ar fi deasemenea binevenit pentru ilustrarea articolului şi a sejurului în sine.
Pentru a adăuga poze: amfostacolo.ro/pic_addnew.php?id=2833
Până atunci, articolul este păstrat în STAND-BY
IMPORTANT: Rog anunță-ne când ai terminat (scriind un ecou, aici) - pentru a şti c-a sosit timpul să publicăm impresiile.
Cu mulţumiri pentru înţelegere.
@Mihai Ro - ai scris din zona hotelului, rog înţelege că avem nevoie de o confirmare că eşti turist (şi nu de la concurenţă, de exemplu)
Fotografii de acolo - ai putea cumva încărca, de exemplu?
Deși nu a binevoit să ne răspundă, am observat că autorul NU se mai află acum în zona litoralului și am decis să publicăm impresiile.
- Jun.2024 Ciudat — scris în 26.06.24 de ux134520 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Nu merita Hotel Cleopatra Saturn — scris în 29.07.23 de ux130032 din PAşCANI [IS] - nu recomandă
- Jul.2023 Foarte dezamagiti — scris în 26.07.23 de ux129984 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2023 Mai au de lucru — scris în 25.07.23 de turista din VASLUI - nu recomandă
- Jul.2023 Hotel decent. Merită sejurul — scris în 19.07.23 de grumy78 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Departe de adevăr — scris în 19.07.23 de Maria2023 din TG JIU - nu recomandă
- Jul.2023 Dezamagit — scris în 16.07.23 de Flo66 din BUCUREșTI - nu recomandă