Am ales hotelul Cleopatra din Saturn dupa imaginile vazute pe internet. Recunosc, mi-a placut ce am vazut si speram ca un hotel de 4 stele sa fie mai presus de unul de 3 stele, la care am fost cazat anul trecut (Balada) si de care am fost in mare parte multumit. O sa incep totusi cu lucrurile bune, pentru ca trebuie sa recunosc au fost. Am ajuns dimineata la ora 9.00 si spre surprinderea mea am fost cazati imediat, probabil si pentru ca in hotel nu era afluenta de turisti. Parcarea era aproape goala dar nu am ales-o din cauza pretului prea mare. Receptionera a fost foarte amabila si ne-a dat o camera la etajul 2 cu vedere spre piscina, exact cum ne-am dorit. Camera a fost conform asteptarilor, mare, cu baie mare, nu am avut nimic de obiectat. Curatenia se facea in fiecare zi, personalul era foarte amabil, nimic de reprosat.
Bun, si acum sa incep cu situatiile neplacute. Cand am ajuns, receptionera mi-a spus ca piscina e nefunctionabila din cauza furtunii din urma cu cateva zile, dar intr-o zi sau doua situatia se va remedia. Nu am comentat, desi piscina fusese unul din lucrurile care ne-au atras la Cleopatra. Am primit in schimb acces la piscina Balada, care ne-a placut pentru ca fusesem acolo si anul trecut. Bineinteles ca piscina nu s-a deschis decat a patra zi si am aflat de la unul din muncitori ca nici nu fusese functionabila in acel an. Deci treaba cu furtuna a picat! Intr-una din zilele ploioase, sotia a dorit sa mearga cu baietelul la locul de joaca pentru copii, aflat in reclama de pe internet dar a primit un raspuns halucinant: locul de joaca nu putea fi folosit pentru ca in timpul celebrei furtuni cazuse o lampa, desi locul era in interior!!!
Ne-am ales ca masa doar micul dejun, care a fost cea mai mare problema in acest sejur. Ne asteptam ca la un restaurant de 4 stele el sa fie bogat si diversificat. Nici pomeneala! In prima dimineata el nici macar nu a fost bufet suedez si a fost jalnic! In fiecare zi oua, omleta sau ochiuri, niste salam si parizer execrabil pe care nu l-as cumpara nici mort, ceva branza, cascaval, rosii, unt, miere, o cafea de toata jena si... cam atat. In plus, mancarea se termina foarte repede iar raspunsul chelnerilor la solicitarile turistilor era... nu mai este, s-a terminat! La un hotel de 4 stele!!! Un mic dejun de maximum o stea, cu indulgenta. Deci, ca o concluzie, nu m-as mai intoarce niciodata la acest hotel si nu l-as recomanda nimanui!
Trimis de alexkelu in 01.07.14 11:41:01
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SATURN. A mai fost în/la: Jupiter, Neptun, Mamaia
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (alexkelu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@alexkelu: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Jun.2024 Ciudat — scris în 26.06.24 de ux134520 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Nu merita Hotel Cleopatra Saturn — scris în 29.07.23 de ux130032 din PAşCANI [IS] - nu recomandă
- Jul.2023 Foarte dezamagiti — scris în 26.07.23 de ux129984 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2023 Mai au de lucru — scris în 25.07.23 de turista din VASLUI - nu recomandă
- Jul.2023 Hotel decent. Merită sejurul — scris în 19.07.23 de grumy78 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Departe de adevăr — scris în 19.07.23 de Maria2023 din TG JIU - nu recomandă
- Jul.2023 Dezamagit — scris în 16.07.23 de Flo66 din BUCUREșTI - nu recomandă