ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 29.08.2025

Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢ. / RELAXARE:

Blue Safir - Cleopatra un hotel la care as mai merge si anul urmator

TIPĂREȘTE

Am cautat intai sa mergem la bulgari la un hotel all inclusive dar preturile depaseau 3000 lei la hotelurile cu recenzii cat de cat ok, apoi am intrat pe harta si am mers usor, usor catre litoralul romanesc, deoarece sotul meu nu vroia sa mergem la Bulgari ca mai costa si vinieta si noi nu vroiam sa stam decat 3 nopti cu All inclusive.

Intamplator dau de Complex Blue Safir din Saturn care cuprindea hotel Cleopatra si hotel Narcis si ma impresionat pozele cu piscina foarte mare mult mai mare decat ce vazusem noi pana acum pe litoralul romanesc. Citesc recenzii de pe booking si vad ca ultimele au fost ok, lumea multumita, citesc si pe am fost acolo si vad numai una ok. Eram in dilema daca sa merg sau nu, dar pozele cu terasa, spatiul verde, piscina si ca nu trebuia sa coboram si sa urcam scari ca la Steaua de Mare (sotul meu inca are probleme cu piciorul si coboara foarte greu scarile).

Am gasit si un pret rezonabil 2521 lei 3 nopti 2 persoane cu All inclusive cu sezlonguri gratuite pe plaja si piscina, cu animatie la Hotel Cleopatra camera la etaj (sunt preturi mai mari la etaj decat la parter si la Cleopatra camerele sunt mai mari decat la Narcis) si sotul meu a zis hai sa rezervam. Am prins o reducere ca oferta era valabila pana pe 31 iulie si la ora 18 am facut rezervarea pe un site de rezervari si dupa ce am platit sejurul am primit si confirmarea. Am mai rezervat cu siteul ala si stiam ca sa se procedeaza. Am rezervat 3 nopti 21-24.08.2025.

Am ajuns la hotel in jurul orei 14, deoarece am mai avut opriri si am stat si la intrarea in Eforie Nord cam 45 minute. Ne-au pus bratarile si ne-au spus sa alegem ora de masa seria 1 sau seria 2 (apoi afland ca culoarea bratarilor indica ce serie suntem -noi am vrut prima serie pentru dimineata mancam devreme si seria 2 era la 9, bratara galbena, seria a doua aveau bleo). Au spus ca ne suna dupa ce se elibereaza camera. Camerele cu vedere la piscina si mare pentru cei cu copii se eliberau mai tarziu decat cele matrimoniale, aveam sa aflu mai tarziu.

Dupa ce am servit masa care mi s-a parut destul de ok avand in vedere ca am ajuns cam dupa 14,30 (da avea si mancaruri de cantina dar eu am ales gratar de pulpe pui cu cartofi prajiti si salata de varza, ca desert o prajitura cu mere (lintzer). Interesant ca prajiturile erau cele cu denumiri (alba ca zapada, lintzer, amandine. carpati, tiramisu, ambasador-ca in vremurile copilariei mele) si chiar erau bune mai bune decat cele de la resorturile din Bulgaria care erau cu prafuri, posibil si astea sa fie cateva di ele dar lintzerul era ok. Seara in schimb am avut ce alege, sotul a luat scoici, eu calamar, avea saramura de crap, garnituri si salate de toate felurile (cus cus cu legume, piure de morcovi, cartofi la cuptor cu rozmarin, pastai, salate de varza rosie, alba, castraveri cu rosii si branza, salata de sfecla, muraturi) chiar aveai ce alege. Dimineata aveai pachtele de primavara, un fel de ruloruri cu branza cu morcovi sau dovlecei icre de crap (si chiar erau ca noi suntem tulceni si nu erau amestecate cu icre de peste marin). Aveau mici si hamsii. Fructe erau la fiecare masa, bere (2 feluri Newmark si Bergambir), vin (alb.rosu si roze de la 2 crame) la discretie la fel si whisky. vodca, cocteiluri alcoolice (bauturile alcoolice spirtoare erau doar la pranz si la cina pana la 21), dozatoare de suc, apa, cafea ceai la discretie tot timpul de la 7.30 dimineata si chiar mai devreme pana la 22... Avea si un dozator cu nestea si prigat (era ca ala de la sticla cu pulpa). Avea cafea nesspreso dar si lavazza (si chiar era lavazza ca am vazut cum a desfcut punga si a alimentata expresoarele (aveau expressor pe plaja, 2 la bar la parter si 3 la restaurant). Tot ce era la barul de la parter cu terasa gaseai si pe plaja la alt bar si langa el era restaurant 2 care avea gustarile (clatite cu gem si ciocolata, saratele cu branza sau crenvusti, melci sau gogosele) „inghetata bauturi spirtoase, vin, bere. Mi-a placut ca avea umbrele mari si la piscina si pe plaja, avea scena cu scaune si mese cu scaune pe margine, avea 2 topogane unde se dadeau si adulti si copii ca erau destul de mari.

La 15.45 m-am dus si am intrebat daca s-a eliberat o camera matrimoniala (i-am zis ca nu vroiam la ultimul etaj desi avea lift) si ne-a dat cardul, ulterior am mai cerut unul ca sa nu depindem unul de altul (sotul meu statea mai mult la piscina, eu la mare). Am intrat in camera. Avea pat matrimonial, noptiere, dulap, frigider, aer conditionat incastrat, nici nu-l simteai cand merge balcon cu 2 scaune tip sezlong si o masuta in fata pomi si pe lateral se vedea si marea si liniste. Baia destul de mare cu chiuveta mare pentru ati pune tot ce ai, uscator si cu sapun lichid. gel de dus.

Am stat la acest hotel 3 nopti si nu stiu daca am ceva de reprosat. Mancarea diversificata in fiecare zi (arata ca un hotel de la Bulgari de 4 stele, seara programul de animatie pt copii foarte bun pentru adulti la fel, si dura pana la 22.30). In ultima seara au adus un cantaret care a cantat o melodie de Aurelian Andreescu (Tu esti primavara mea), melodii de-a lui Stefan Banica si nu a falsat ca cel de la Cupidon care avea melodii de genul "Tu esti mireasa vietii mele". La noi s-au cantat mai multe genuri muzicale, chiar si hore, muzica populara etc. Acest hotel a fost o surpriza foarte placuta si as mai veni la el si in anii urmatori. A avut 4 stele dar una era stearsa chiar nu-mi dau seama de ce ca aveau si sala de conferinta, toaletele de la piscina si din lobby aratau foarte bine, tot timpul erau femei care faceau curat. In seara in care a plouat animatorii au improvizat in restaurantul 2 parter un teatru de papusi (ursul pacalit de vulpe - foarte fain prezentat).

In concluzie chiar recomand acest hotel pt cine vrea sa mearga pe litoralul romanesc (plaja avea ceva scoici ca peste tot dar se putea merge si intrarea cat de cat lina). In ultima zi duminica cand am intrat in apa, mi-am vazut culoarea la unghiile de la picioare asa era de limpede desi era mai rece ca sambata a fost frig dimineata dar am putut sa intru in apa pana la umeri si sa innot ca nu aerau deloc valuri.

• Utilizatoriii LOGAȚI văd o versiune cu mai puține reclame
  • Ai dori o versiune COMPLET fără reclame? — devino membru afaFanClub -- citește mai mult

Trimis de aurora56 in 29.08.25 21:22:52
Validat / Publicat: 29.08.25 23:04:00
INFO ADIȚIONALE
  • Alte destinații turistice prin care a fost: Bulgaria, Italia, Spania, Ungaria, Grecia

VIZUALIZĂRI: 16 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
Adn. FAVORIT

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (aurora56); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
P32 Răsărit de soare sambata
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 900 PMA (din 1 vot)

• Niciun abonat la acest review, încă...
  • Alte impresii din această RUBRICĂCleopatra Hotel:

SOCIALs