Am ales aceasta cazare pentru ca pretul pe noapte era mult mai rezonabil decat in alte parti, fara sa stiu prea multe informatii despre vila Claudia.
Prima impresie a fost chiar placuta. Am ajuns foarte dimineata la Eforie Sud, dar am gasit in holul de la intrarea in vila cateva fotolii si canapele pe care am putut sta comod pana la ora cazarii.
Mi-a placut decorul din holul de la intrare si terasa in aer liber plina de flori, in special muscate rosii.
despre SERVICII
Personalul de la receptie a fost chiar foarte amabil si saritor la nevoie.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Conditii foarte bune in camera: mobilier destul de modern, LCD, aer conditionat, minibar si un balcon dragut care dadea spre un parculet cu copaci umbrosi.
Baia era mare si dotata cu tot ce era necesar. Un singur impediment era doar faptul ca atunci cand faceai un dus, se inunda podeaua destul de mult. Poate ar mai trebui lucrat acolo ca sa nu se mai scurga apa in afara cabinei de dus.
Curatenie s-a facut in fiecare zi.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Despre masa nu stiu ce sa scriu pentru ca nu am mancat aici. Am auzit ca mancarea este foarte buna si probabil ca data viitoare, daca voi mai ajunge la aceasta vila, voi incerca si preparatele restaurantului de aici.
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Plaja e linistita, nu e foarte aglomerata ca in alte parti. Intrarea in mare e lina, dar cum afirma cineva anterior, sunt pietre cam multe si destul de mari pe fund.
Nu prea mi-au placut falezele neingrijite si pline de mizerie. In unele locuri erau case daramate, ceea ce dadea un aspect dezolant statiunii frumoase de altadata.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Marea iti ofera mereu un prilej de relaxare. Este singurul motiv pentru care bat atata drum de acasa pana pe litoral. In rest, consider ca exista loc de imbunatari in privinta aspectului falezelor, plajelor si statiunii, in general.
Trimis de Mariebelle22 in 11.08.22 23:53:19
- A fost prima sa vizită/vacanță în EFORIE SUD
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Mariebelle22); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2022 Hotel Claudia — scris în 07.08.22 de Iftinoiu Lumi din BACăU - nu recomandă
- Sep.2017 Familie — scris în 04.11.17 de TGA din IAşI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Relaxant — scris în 11.08.14 de trofin.andreea din BRăILA - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Degustibus — scris în 20.06.14 de Tulippa din MIERCUREA-CIUC - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Dezastrul din Hotel Claudia... — scris în 15.01.13 de Miss Karina din BUCURESTI - nu recomandă