Am stat o noapte la Hotel Class din Ploiești (str. Maramureș nr. 6), și am fost total dezamăgită.
Am ales acest hotel pentru ca era foarte aproape de restaurantul unde am avut un eveniment.
Încă de la început ne-am lovit de o problemă, nu aveau rampa la intrare și a trebuit să mă chinui un pic ca să intru cu căruciorul de copil. Nu aveau lift, și n-am avut cum să iau căruciorul copilului la etajul 1 unde aveam camera.
Prima impresie când am intrat în camera a fost ok, pe lângă pat avea TV, un birou, o oglinda mare, un dulap, un minifrigider și aer condiționat. Patul care era din imitație de piele nu cred ca fusese șters de ceva vreme.
Am deschis minifrigider sa vad dacă este și minibar și a ieșit un miros de usturoi ce nu a mai ieșit din camera multă vreme.
Baia era dotata cu wc chiuveta și dus.
Este primul hotel unde am văzut hârtie igienica de proastă calitate (din aceea roșie și aspra). Baia avea un miros de wc public și era foarte lipicios pe jos.
Nu recomand nimănui acest hotel.
Trimis de gabri_oana in 10.09.16 11:44:15
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gabri_oana); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat în rubrica "Class Hotel, PLOIEȘTI" (nou-creată pe sait)
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)@webmasterX: da, coordonatele sunt corecte