Camere mari, curate, dar fara aer conditionat.
Micul dejun nu era de tip bufet suedez ci se comanda chelnerului. Meniul nu prea bogat, iar mancarea era cu "portia", adica se poate comanda doar de o anumita suma (nu stiu cam cat). Noi am platit in plus ntr-o dimineata, cand am luat mai multe, nu mult vreo cativa lei, dar experienta a fost jenanta.
Personal amabil, interior frumos.
Au si net wireless (nu stiu cat de repede mergea ca nu l-am folosit).
Nu au parcare proprie, dar am primit loc gratuit la parcarea cu plata din fata hotelului. Asta in conditiile in care sunt locuri libere, adica dupa amiaza, dimineata a fost cam dificil.
Plaja Modern e foarte aproape, la maxim 10 minute de hotel. De asemenea, e aproape si de centrul comercial.
Trimis de felmir in 29.07.08 08:36:59
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (felmir); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.17833300 N, 28.65055600 E - neconfirmate încă
Buna, as dori sa te intreb cateva lucruri in legatura cu hotelul deoarece m-ar interesa pt un sejur mai lung. Camerele am observat ca nu au balcon, dar sunt suficient de spatioase pt a usca niste prosoape sau costume de baie? De asemenea izolatia fonica cum e? Te poti odihni noaptea sau se aud zgomote? Cu aproximatie la ce distanta se afla fata de Mamaia? Baia e ok? Scurgerrea de de la dus face fata?
Multumesc mult si scuze daca sunt prea multe intrebari.
- Jul.2014 Hotel Class — scris în 17.07.14 de Oana_1 din BUCURESTI - RECOMANDĂ