Hotel Ciucas, un hotel care te respecta
Despre Baile Tusnad si Hotel Ciucas se pot scrie pagini intregi. Si, dupa parerea mea, numai de bine. Este adevarat ca am stat doar 24 ore dar a fost de ajuns sa imi fac o impresie despre calitatea serviciilor si a personalului hotelier.
Sa incep cu parcarea, care mi s-a parut destul de incapatoare, aprox. 20 masini. Este adevarat ca nu este indeajuns la numarul de camere ale hotelului dar decat deloc...
La receptie am fost intampinati de o doamna foarte amabila care ne-a oferit foarte multe informatii inainte de a ne lua banii pe cazare. Noi cautam o camera dubla iar doamna chiar s-a straduit sa ne faca rost de una. Din pacate nu s-a putut si am optat pentru un apartament. Camera dubla este 200 ron iar apartamentul 250 ron. Apartament inseamna ca are o camera in plus, mai mult ca un hol de intrare cu o canapea pe care se poate dormi.
Dormitorul propriu zis este destul pentru o camera de hotel. Are sifonier si chiar si seif. Baia imensa, risipa de spatiu dupa parerea mea. Totul de o curatenie impecabila.
Restaurantul imens cu aprox 300 locuri (zic eu...), servirea impecabila si tot personalul zambitor si amabil. In pretul apartamentului este inclus si micul dejun. Dar pretul la mancare este chiar accesibil.
Singurul inconvenient, sa zicem, pentru cei mai tineri, este ca hotelul este mai tot timpul anului plin cu pensionari veniti la tratament.
Da, hotelul are o piscina semi olimpica, sauna, spa, fitness, bazin cu apa sarata si cred ca mai erau si altele dar nu le mai stiu toate. La parter mai exista un bar cu servire si la piscina.
In concluzie, merita vizitat acest hotel.
Trimis de dorobantu in 29.05.16 19:48:41
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dorobantu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Imi puteti spune va rog frumos daca la spa accesul la bazinul cu apa sarata este inclus? Am inteles ca s-ar plati separat. Cand am fost eu acum cativa ani nu aveau acest centru spa. Va multumesc!
- Dec.2022 Încercați ca merita! — scris în 03.01.23 de Creola din BâRLAD [VS] - RECOMANDĂ
- Nov.2022 Toamna la Tușnad. Relax la Spa. — scris în 17.11.22 de marival din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2022 Fara caldura, fara apa rece si fara apa calda — scris în 04.10.22 de calcris din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jun.2021 Relaxare si tratament la munte — scris în 11.07.21 de aurora56 din TULCEA - RECOMANDĂ
- Dec.2020 Satisfăcător — scris în 16.05.21 de ux119638* din IAşI - nu recomandă
- Jan.2020 Ne-a placut, am revenit! — scris în 26.01.20 de nrs † din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- May.2019 Un sejur minunat — scris în 06.05.19 de Bubu74 din SUCEAVA - RECOMANDĂ