Suntem un grup de 18 prieteni care ani de-a randul petrecem revelionul in diferite locatii din tara. La Hotel Ciucas din baile Tusnad am petrecut CEL MAI PROST REVELION si o sa-l numim "REVELIONUL NU SE POATE" pentru ca, in aceasta locatie, acesta era raspunsul pe care l-am primit la toate solicitarile noastre de bun simt.
Managera (o pensionara blazata) este o persoana lipsita de bun simt si isi trateaza oaspetii cu dispret. Angajatii sunt ca la puscarie, timorati de prezenta ei.
Cateva peripetii:
- ni s-a spus sa plecam acasa daca nu ne convine (desi vorbim de un pachet de revelion, de 4 nopti, in valoare de 2500 lei/cuplu)
- ne-a amenintat cu politia daca se fumeaza in restaurant sau unul din cele doua baruri - pe motiv ca erau renovate de curand - se fuma in receptie, unde erau amplasate 2 mese si 3 canapele.
- in seara de 31.12 s-au mai alaturat grupului 2 personae "ratacite" pentru care am solicitat loc la masa naostra de 18 - sa aduca 2 scaune si sa ne inghesuim - raspunsul a fost, evident NU SE POATE si li s-a propus sa serveasca masa de revelion in camera (si sa achite 700 lei), motiv pt care cei doi au petrecut in receptie, alaturi de alti fumatori, ale caror perechi erau in restaurant.
- la masa de revelion am fost intampinati cu un pahar de "trotil" - Jim Beam amestecat cu Cinzano - cand am vazut ca le amesteca, la bar, am solicitat, pt masa noastra, bauturile separate Jim Beam pt baieti si Cinzano pt fete - evident raspunsul a fost NU SE POATE. Nu am avut niciun suc sau alta bautura - doar o sticla de vin si apa.
- formatia, desi canta extraordinar, avea play list-ul stabilit de d-na directoare si nu avea voie sa se abata. Fara dedicatii si bani la acordeon... fara dezmat... ca NU SE POATE!!
Pe scurt... cam atat!
NU va recomandam aceasta locatie decat daca sunteti pensionari nefumatori si vreti sa va odihniti.
Mai multe impresii gasiti si pe pagine de facebook a hotelului - impresii calde, scrise imdeiat dupa plecare.
https: //www.facebook.com/pages/Hotel-Ciucas/138090379577487
Trimis de agzaharia in 14.01.14 10:40:48
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (agzaharia); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Văd că mulţi compatrioţi se plâng de faptul că nu au avut voie să fumeze în diferite locaţii - hoteluri, pensiuni, restaurante. Sunt reguli care se respectă în cea mai mare parte a Europei. Sunt reguli de bun simţ. Nefumătorii nu sunt obligaţi să suporte mirosul de fum de ţigară. Aşa este în lumea civilizată.
Ştiu că la noi regulile se respectă mult mai greu (de aceea suntem unde suntem ca nivel de civilizaţie) dar vrem - nu vrem... suntem în UE şi trebuie să ne conformăm.
Poate, daca am intelege ca distractia noastra sa nu insemne deranjul si disconfortul creat altor persoane, am fi mult mai civilizati.
@gabone: ai un cartonaș galben pentru derapajul de limbaj (eliminat) din ecoul de mai sus.
@bose: Adevarat!
Eu, recunosc, sunt fumatoare, ca si sotul meu.
Dar nu suport fumul de tigara (poate asta e un semn ca ar trebui sa renunt ).
Si respectam toate regulile legate de acest aspect si chiar nu ma plang de nimic Daca avem chef sa fumam o tigara intr-un loc unde fumatul este interzis nu o facem sau iesim afara ori mergem intr-un loc special amenajat.
Nimeni nu trebuie sa plateasca pentru viciul meu sau al altora. Mi se pare o chestie de bun simt
Toate bune!
Corect ce se spune referitor la fumat.
Insa acest aspect privind bunul simt ar trebui extins si asupra celor care-si lasa copiii sa alerge si sa urle prin restaurante.
Nimeni nu este dator sa sufere din cauza placerii lor (de a avea copii) !
@agzaharia: Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS, mai precis localizarea acestei unități pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
- Dec.2022 Încercați ca merita! — scris în 03.01.23 de Creola din BâRLAD [VS] - RECOMANDĂ
- Nov.2022 Toamna la Tușnad. Relax la Spa. — scris în 17.11.22 de marival din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2022 Fara caldura, fara apa rece si fara apa calda — scris în 04.10.22 de calcris din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jun.2021 Relaxare si tratament la munte — scris în 11.07.21 de aurora56 din TULCEA - RECOMANDĂ
- Dec.2020 Satisfăcător — scris în 16.05.21 de ux119638* din IAşI - nu recomandă
- Jan.2020 Ne-a placut, am revenit! — scris în 26.01.20 de nrs † din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- May.2019 Un sejur minunat — scris în 06.05.19 de Bubu74 din SUCEAVA - RECOMANDĂ