Cazare low buget in Roma
Aveam nevoie de o cazare cu buget redus pentru 4 nopti la Roma in luna septembrie 2016. Pe un site de rezervari spaniol la care apelam de obicei am gasit o cazare mai mult decat rezonabila pentru perioada care ma interesa: camera tripla cu mic dejun inclus la pretul de 45 euro/noapte.
City Guest House se afla in zona rezidentiala Tuscolana, pe Via Opitta Opio la 5 min. de mers de statia de metrou Numidio Quadrato pe linia A. De la Stazione Termini sunt 10 statii de metrou care se parcurg in maxim 20 minute. Zona este ok din punct de vedere al transportului, se poate ajunge usor la majoritatea obiectivelor. In zona predomina blocuril cu 4-5 etaje iar locuitorii sunt de diverse nationalitati. Sunt numeroase magazine de unde se poate face aprovizionarea, restaurante si pizerii unde se mananca mai bine si mai ieftin decat in zonele turistice.
Pensiunea este amenajata pe 5 nivele ale unui bloc de locuit si are 37 camere duble si triple. La parter se afla receptia iar la etajele 1 si 2 sunt apartamente particuare, de la etajul 3 in sus sunt camerele apartinand hotelului.
Camera a fost mobilata simplu dar curata, cu doua paturi twin si al treilea pat ceva mai mic si mai jos fata de celelalte. Un dulap cu doua usi se afla in coltul camerei iar alaturi, prins in perete pe un suport un televizor mic. Gresie pe jos in camera si aer conditionat dar pe care nu l-am folosit. Baia suficient de mare dotata cu cabina de dus, wc, bideu, fara geam de aerisire dar cu ventilator, ca si consumabile am avut la dispozitie sapun si gel de dus. Balconul camerei mare cu priveliste catre blocurile din jur. Pe timp de vara un inconvenient este legat de lipsa frigiderului din camera. Curatenie s-a facut zilnic, nu au schimbat prosoapele si nici lenjeria.
Micul dejun se serveste la ultimul etaj pe o terasa frumos amenajata si spre surprinderea noastra a fost mai bogat decat micul dejun in stil italian la care ne asteptam. Se servesc:sunca, cascaval, oua fierte, cate 1 croissant de persoana, ceva biscuiti simpli si cu cacao, nutella, fructe din conserva, lapte, suc la dozator, ceai si cafea de la automatul instalat tot pe terasa.
Personalul de la receptie extrem de amabil, ne-au dat informatiile pe care le-am solicitat si ne-au ajutat cu rezervarea in prima seara cand am ajuns tarziu la restaurantul Accasadi situat la parterul hotelului.
Per total facand abstractie de micile inconveniente legate de camera dar luand in calcul pretul mai mult decat rezonabil pot spune ca este un hotel extrem de potrivit pentru cei care vor sa viziteze orasul fara sa plateasca multi bani pentru cazare.
Trimis de valentina in 26.12.16 23:00:24
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în ITALIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (valentina); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@valentina:
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)===
Mutat în rubrica "City Guest House, ROMA" (nou-creată pe sait)
@valentina: Acordat un SB cu placere pentru o cazare OK din multe puncte de vedere.
- Apr.2018 City Guest House Hotel - Roma — scris în 13.05.18 de Mihai18 din PLOIEşTI - RECOMANDĂ