Am stat 4 zile la acest hotel din Praga si pot sa spun ca am fost multumiti. Hotelul este curat, frumos si aproape de obiectivele turistice. Pentru a vizita Praga este foarte bun: chek-in-ul s-a facut la ora 8 dimineata cand am ajuns de la aeroport, check-out-ul a fost pe la pranz insa ne-au tinut bagajele in Luggage room pana la ora 17 fara sa ne perceapa vreo taxa. Mic dejun stil bufet suedez ai de unde alege, aveti grija ca omleta este cam dulce, cel putin dupa gustul nostru. Am servit si cina acolo intr-o seara iar mancarea a venit repede desi era plin restaurantul.
Noi am ales acest hotel datorita faptului ca avem nevoie de internet si pentru ca este aproape de centru. Internetul a mers foarte bine in rest... faceam cam 5 min de la hotel pana in Old Town Square. In apropierea hotelului este si un supermarket tinut de o familie de chinezi... foarte bun pentru aprovizionarea cu apa, fructe, etc.
Trimis de Amarylllis* in 01.10.09 16:11:50
- A fost prima sa vizită/vacanță în CEHIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Amarylllis*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 50.08071805 N, 14.42092896 E - neconfirmate încă
spune mi te rog cu ce ati ajuns de la aeroport la hotel...
am vrea si noi sa plecam dar e greu cu trasferul si gasirea hotelului... exista taxi sau metrou ceva si pana unde?
Scuze pentru ca raspund atat de tarziu...
Noi am apelat la Prague Airport Transfers, i-am gasit pe internet. Dus-Intors Aeroport Hotel pentru 2 persoane am dat aprox 40 Eur, ne-au dat ceva gratuit dar nu mai retin ce anume. Ca si sfat ca sa fiti siguri ca nu intarziati la aeroport la plecare spune-le sa vina cu 1 ora mai devreme decat ar fi normal. Mai bine stai pe aeroport decat sa pierzi avionul.
- Jul.2012 Un hotel excelent pentru orice altceva in afara de dormit — scris în 18.08.12 de turist_calatorescu* din BUCURESTI - nu recomandă
- Oct.2009 Hotel bun — scris în 09.07.10 de atalaric din PIATRA NEAMT - RECOMANDĂ