BUN
Chalet Orsova(încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Relaxare la Chalet Orșova
Ultima noastră cazare a fost la Chalet Orșova
Adresa: Strada Tufari 2B, Orșova.
Rezervări se pot face pe toate site-urile de specialitate sau direct la proprietar contactându-l la numărul ce apare pe google în descrierea locației.
Accesul se face din E70, venind dinspe Băile Herculane, înainte de gara Orșova, virați la dreapta (fix cum vă zice navigația, chiar dacă pare putin ciudat și veți crede că nu este bine). Imediat veți vedea un banner "Chalet Orsova" care vă confirmă că ați ajuns unde trebuie ????
despre SERVICII
Proprietarul este foarte amabil și receptiv la nevoile clienților. Era mereu în preajmă (din cate am dedus locuiește intr-o anexă a clădirii). Mi-a plăcut faptul că interacționa cu turiștii în funcție de preferințele acestora (cu unii stătea la povești iar pe alții ca noi doar îi intreba dacă este totul in regulă).
despre CAMERE & COND. CAZARE
Am avut o camera la etajul 1 cu vedere către șosea. Camera era spațioasă dar nu beneficia de balcon. Un alt inconvenient poate fi faptul că poate fi deranjant zgomotul de la șosea sau atunci când trec trenurile.
Camerele situate pe partea opusă au o priveliște mai frumoasă plus că oferă mai multa liniște. O parte dintre aceste camere beneficiază și de balcon.
Revenid la camera noastră: avea un pat dublu cu două noptiere, o canapea extensibilă, o masă unde era televizorul plus un dulap (nu erau însă umerașe). Există și aer conditionat, calorifer in cameră și in baie. Pe jos este o mochetă care din păcate are din loc în loc urmele trecerii altor turiști.
Baia este foarte spațioasă: cu o cabina de dus, bineînțeles chiuveta și vas de wc.
Instalatiile sanitare erau putin uzate.
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
O mare bila albă: locuri de parcare la alegere. Poți pleca cu mașina fără stresul că la întoarcere nu vei mai găsi loc de parcare.
Alte facilități din zona de exterior: teren de sport, loc de joacă pentru copii (plus vechicule pentru copii), zona amenajată pentru cei care optează să își faca grătar in curte. Nu există restaurant dar cine dorește își poate prepara mâncare existând o bucatarie complet utilată. In interior există un living unde poți mânca sau poti opta pentru zona exterioară unde exista deasemenea mai multe mese cu scaune.
Poți face plimbări cu barca existând posibilitatea să te îmbarci chiar de la pontonul vilei.
Pentru pasionații de pescuit sunt puse la dispoziție undițe.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Marele beneficiu al locației pentru noi a fost gradina situată chiar pe malul apei. Sunt șezlonguri, baldachine, un hamac, cocoon etc. După preferințe poți sta la soare sau la umbra copacilor.
Este și o piscină dar din păcate este puțin cam mică, este mai mult potrivita pentru copii.
Trimis de tripyy in 28.07.22 19:28:08
- A fost prima sa vizită/vacanță în ORȘOVA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (tripyy); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.73425266 N, 22.41452638 E - neconfirmate încă
- Aug.2021 Villa chatel, Clisura Dunarii, recomand, nota 10 — scris în 11.08.21 de fb121808 din CRAIOVA - RECOMANDĂ