Buna tuturor,
Incep prin a spune ca am ales acest hotel datorita pozitiei, dar si a unei bune recomandari primite si pentru care multumesc :), spunandu-mi-se ca nu o sa am surprize neplacute si ca mancarea este buna.
Rezervare
Am sunat si am facut rezervare telefonica, am constatat ca este mai ieftin asa decat pe alte site-uri :).
Parcare
Suficienta in fata hotelului. Aveti grija sa parcati regulamentar In Alba Iulia, pentru ca politia isi face treaba :)
Pozitia hotelului
Excelenta pentru cei care vor sa viziteze cetatea Alba Carolina si care nu vor sa aibe grija masinii. Cetatea este "peste drum" si poti explora linistit, fara sa ai grija ca ai un drum mai lung de facut.
Camera
Sa nu uitam ca este un hotel de 2 stele si nu te poti astepta la cine stie ce dotari, dar este curat. Mobila este din furnir de lemn, iar baia este renovata si curata.
Restaurant
Mancarea este foarte foarte buna si la preturi bune. La hotel Cetate am mancat cel mai bun muschi de vita la gratar! Excelent! Noua ne-a placut si micul dejun (bufet), a fost OK.
Personalul
Foarte amabil si saritor, ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie.
Impresie personala
Am dorit o camera cu vedere spre cetate, la un etaj superior si ne-a fost data o camera la etajul 5. Camera nu are balcon si pe dinafara hotelul pare ca un bloc, insa pozitia hotelului si amabilitatea personalului te fac sa te simti bine primit si in siguranta. Mancarea a fost deasemenea un punct forte. Am fost serviti fara probleme, desi aveau o nunta si erau ocupati.
Imprejurimi
Am "rezonat" foarte bine cu Alba Iulia si ma voi mai intoarce cu siguranta. Mergeti si vizitati Cetatea Alba Carolina si tot ce se mai poate vizita in Alba Iulia si veti vedea ca este un loc aparte!
Concluzie despre hotel:
Mai trebuie lucrat destul pe partea de renovare si intretinere. La venire, am vazut ca nu se inchidea bine usa de la camera si nu functiona un bec din camera. Am rezolvat partea cu usa, iar problema cu becul am semnalat-o la plecare.
Hotel Cetate este OK ca pret si este pozitionat foarte bine, iar eu m-am simtit bine chiar daca are 2 stele.
Vacanta placuta!
Trimis de zuzu in 13.07.15 19:49:18
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (zuzu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@webmasterX: Este foarte bine, multumesc!
- Aug.2020 Un hotel comunist, care necesita renovare — scris în 20.09.20 de olteanul2010 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Rezonabil, amplasat ideal — scris în 28.08.15 de Rofri din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Unde te cazezi cand vrei sa vizitezi Alba Iulia? — scris în 15.08.15 de Atena2008 din PITESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2014 Nu meritati banii nostri! — scris în 18.03.15 de StevenWhite din BUCUREşTI - nu recomandă
- May.2014 Un hotel impozant — scris în 09.05.14 de Neptunus din BUCURESTI - RECOMANDĂ