Am cumpărat două camere duble superioare la hotel Cerna din Saturn printr-o agenţie. Am achitat preţul integral cu 3 săptămâni înainte de data sejurului.
Când am ajuns la hotel, recepţionera ne-a informat că nu au camere libere şi ne-a trimis în altă parte. Am refuzat oferta şi am vorbit cu directorul hotelului, răspunsul a fost acelaşi. Aroganţa şi nesimţirea de nedescris.
După lungi discuţii, inclusiv cu reprezentantul agenţiei de turism, am primit două camere la etajul 5.
Când am intrat în camere am avut un şoc. Mizeria era de nedescris. Praful pe televizor de două degete, carpetele de lângă pat îmbâcsite de mizerie (nu au văzut vreodată un aspirator), paharele murdare, baia de nedescris, murdară, ce să mai spun de dezinfecţie, iar de lenjeria de pat şi prosoapele erau într-o stare jalnică, ca la spitale, rupte, pătate, îngălbenite, necălcate.
Ce să spun, acest hotel nu merită nici măcar o stea, ar trebui închis urgent.
Este un focar de infecţie şi, în plus, îşi mai bat şi joc de turişti cu cazarea.
Trimis de Gherman Mărioara in 29.08.17 16:11:14
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SATURN. A mai fost în/la: În toate staţiunile de pe litoral
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Gherman Mărioara); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Gherman Mărioara: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 43&ridAnt=81418
@Gherman Mărioara: Sa inteleg ca in pofida aspectului camerelor ati ramas totusi?
@iulian68: am făcut aproape o mie de km pentru acea vacanţă, ce puteam să facem? Banii cu siguranţă nu îi primeam înapoi, cel puţin nu pe loc.
- Jul.2023 Groaznic! — scris în 11.07.23 de ux129690 din PLOIEşTI - nu recomandă
- Sep.2022 Hotel amplasat pe plajă, singurul atuu — scris în 09.09.22 de Anna 57 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2022 La Cerna, la Saturn intr-o vacanta ieftina. Oare? — scris în 08.08.22 de avumit din ORADEA/SATU MARE - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Hotel Cerna — scris în 02.09.19 de MARSOLEAIONEL41 din OCOLIş [AB]
- Aug.2018 Hotel Cerna - Saturn — scris în 09.09.18 de Iulian22 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2018 Hotel Cerna Saturn... dezgustător... — scris în 06.08.18 de Pirtea din TâRGU JIU - nu recomandă
- Jul.2018 Mizerie şi dezamăgire — scris în 05.08.18 de dia000066 din BUCURESTI - nu recomandă