Buna ziua, am fost la Hotel Ceres baile 1 Mai in luna iunie 2015 si sunt nemultumita la cazare.
Am ajuns la receptie, am completat actele pentru cazare m-i se da un card cu nr. de camera cu trei paturi, merg in camera acolo o inghesuiala de nu puteam sa ma deplasez printe paturi, doua noptiere la trei persoane, un dulap pentu doua persoane dar noi eram trei persoane.
Ma uit unde sa-mi pun lucrurile, deja erau toate dulapurile ocupate, pun pe unde pot unele lucruri si restu le-am tinut in jeamantan nu mai aveam unde sa le pun.
A fost un dezastru, in baie si la cabina de dus nici un suport sa poti sa pui un sampon sau un sapun, le tineam pur si simplu pe jos.
Ne sufocam, trebuia sa stam la rand sa ne putem deplasa prin camera. La un spatiu care a fost pentru doua paturi au mai pus inca un pat in plus, nu cred ca e normal la cazare hoteliera sa dormi ca sarmalele.
Mancarea buna iar la servirea mesei am fost multumita, ospatarii foarte amabili de nota 10.
Sper ca in viitor sa se rezolve problemele la cazare pentru ca asa ceva nu este normal pentru oamenii care platesc un bilet de odihna si tratament.
Va multumesc!
Trimis de marybell in 29.06.15 15:21:18
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (marybell); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@marybell: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Feb.2024 Sejour placut pentru odihna si tratament la hotel Ceres, Baile 1 Mai — scris în 12.03.24 de Mariana M. din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Hotel Ceres nota 10 pt. Personal nota maxima — scris în 12.07.21 de ux120827* din ORADEA - RECOMANDĂ
- May.2019 Recenzie hotel Ceres Băile 1 Mai — scris în 12.03.20 de Vasile Bălan din BâRLAD - nu recomandă
- Apr.2019 Recenzie Hotel Ceres Băile 1 Mai — scris în 25.02.20 de ANA POPESCU din BUCUREșTI - nu recomandă
- May.2018 Dezastru! — scris în 02.07.18 de nelabudacu din BUCUREşTI - nu recomandă
- Apr.2017 Dezastru aproape total! — scris în 25.04.17 de ilea gaby din BAIA SPRIE [MM] - nu recomandă
- Jun.2016 Nemultumiri — scris în 10.07.16 de crismariu* din BOTOşANI - nu recomandă