BUN
Sejour placut pentru odihna si tratament la hotel Ceres, Baile 1 Mai
M-am intors recent dintr-un sejour de 16 zile de tratament si odihna, petrecut la hotelul Ceres din statiunea 1 Mai, Jud. Bihor. Fiind la prima experienta de acest gen, nu stiam la ce sa ma astept, mai ales ca citisem cateva review-uri descurajante.
Dupa 18 ore de calatorie cu trenul am fost placut impresionata de faptul ca la receptie am fost imediat preluata si cazata, desi intrarea ar fi trebuit sa fie la ora 12 iar eu sosisem la 08:30. Este drept ca hotelul era gol, noi fiind prima serie din acest an.
Camera de la etajul 2 era renovata si curata, avand toate dotarile, inclusiv minibar si uscator de rufe pe balcon.
M-am prezentat la medicul de la etajul IV (nu am asteptat sa fiu sunata in camera) si am intrat dupa max. 30 min, intrarea in cabinet facandu-se in ordinea numerelor primite la receptie. Mi s-au pus mai multe intrebari referitoare la problemele de sanatate, a fost verificata tensiunea arteriala si mi s-au recomandat 4 proceduri. Am efectuat toate procedurile chiar din prima zi, preferata mea fiind gimnastica in bazinul cu apa termala. Asistentele de la cabinetele de tratament au fost foarte amabile pe toata durata sejourului si doresc sa fac o precizare importanta: nu am platit niciun leu spaga, nimanui. Nu a fost nevoie intrucat am beneficiat in mod corect de toate serviciile si nu am cerut niciun favor. Am dorit eu sa fac un tratament suplimentar (cu laser), m-am consultat cu medicul, am platit la cabinetul medical si am primit chitanta.
In ceea ce priveste curatenia in camera, nu am niciun repros de facut. Cosurile erau golite zilnic iar prosoapele schimbate conform instructiunilor afisate la baie.
Doamnele de la bucatarie au fost si ele foarte dragute, incercand sa faca totul cat mai bine si repede posibil, in ciuda faptului ca eram peste 400 de pacienti, care trebuiau serviti rapid in cele doua serii. In opinia mea, mancarea a fost rezonabila, totusi am auzit si pareri ca in alte statiuni era mai buna si felurile mai variate. Poate aici se mai pot imbunatati lucrurile pe viitor.
Un lucru important pentru cei care doresc sa profite de ocazie si sa viziteze Oradea, transportul in comun este foarte bine asigurat cu autobuzul 512 ce are statia chiar langa hotel si apoi tramvaiele 6 si 7 pentru centru sau 4 spre gara.
Pentru mine concluzia este urmatoarea: ma voi intoarce cu placere la hotel Ceres din statiunea 1 Mai.
Trimis de Mariana M. in 12.03.24 13:37:48
- A fost prima sa vizită/vacanță în BĂILE FELIX / '1 MAI'
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Mariana M.); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Mariana M.: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ”
- Jul.2021 Hotel Ceres nota 10 pt. Personal nota maxima — scris în 12.07.21 de ux120827* din ORADEA - RECOMANDĂ
- May.2019 Recenzie hotel Ceres Băile 1 Mai — scris în 12.03.20 de Vasile Bălan din BâRLAD - nu recomandă
- Apr.2019 Recenzie Hotel Ceres Băile 1 Mai — scris în 25.02.20 de ANA POPESCU din BUCUREșTI - nu recomandă
- May.2018 Dezastru! — scris în 02.07.18 de nelabudacu din BUCUREşTI - nu recomandă
- Apr.2017 Dezastru aproape total! — scris în 25.04.17 de ilea gaby din BAIA SPRIE [MM] - nu recomandă
- Jun.2016 Nemultumiri — scris în 10.07.16 de crismariu* din BOTOşANI - nu recomandă
- Jun.2015 Cazare proasta — scris în 29.06.15 de marybell din ALBA IULIA - nu recomandă