Hotelul este micuț și liniștit.
Clădirea este practic lipită de un bloc (probabil că o parte din blocul respectiv a fost transformată în acest hotel).
Punctele forte ar fi:
- este situat la max. 10 minute de mers pe jos de Iulius Mall;
- camera este destul de mare și curată;
- nu este situat la strada principală și, prin urmare, este destul de liniște în cameră;
- există frigider în cameră;
- se face curățenie zilnic;
- Internetul merge foarte bine;
- personalul este foarte amabil;
- pretul este destul de convenabil;
- la 5-10 minute există farmacii deschise non-stop;
- la 10-15 minute sunt două supermarketuri.
Aspectele nu foarte bune ar fi:
- miros neplăcut în baie;
- căldură prea mare dată în timpul nopții;
- se face curățenie la prânz, asta însemnând că, spre ex, la ora 14 se dădea într-o veselie cu aspiratorul, adică, dacă vrei să te odihnești la acea oră, nu prea poți;
- destul de departe de Palas Mall, dacă se merge pe jos (eu am făcut vreo 30 de minute, chiar mai bine);
- intrarea este pe o alee, printre două blocuri (nu prea seamănă a hotel);
-singura „priveliște” de la geam sunt apartamentele din blocul de vis-a-vis;
- nu are balcon, dar probabil că la cele 2 ** nici nu era obligatoriu;
- frigiderul existent este zgomotos.
Trimis de lauracismaru in 20.04.15 19:14:17
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (lauracismaru); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@lauracismaru: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Buna dimineata si bun venit in comunitate Ca si cetatean "adoptat", de mai bine de cinci ani, al Iasului, care a vizitat si locatia, am cateva mici observatii de facut:
- hotelul este localizat in centrul unuia dintre cele mai mari campusuri universitare din tara. Deci este inconjurat de camine studentesti, iar traficul din zona nu e deloc de neglijat. De aici si anumitele inconveniente legate de pozitionare, lipsa privelistii deosebite sau zgomot uneori.
Faptul ca ati avut camera linistita, in conditiile astea eu l-as vedea ca un beneficiu.
- Totul legat de personal, internet si pret, pot confirma.
- In legatura cu distanta fata de Palas Mall, aici am o mica nedumerire, in sensul ca, desi nu sunt un sportiv in adevaratul sens al cuvantului, distanta de mai putin de doi kilometri se parcurge lejer in 15-20 minute, fie mergand pe Splai - Bahlui - Podu Ros - Sf. Lazar - Palas Mall, fie prin Bulevardul Tudor Vladimirescu - Intersectia Bucsinescu - Strada Smardan - Palas Mall.
- Ca cineva care a calatorit in sute de unitati de cazare in tara asta, credeti-ma ca exista foarte putine frigidere de hotel silentioase. Pana la urma nu-i veioza.
Daca doriti recomandari mai bune de cazare in localitate la preturi relativ reduse, in vederea unei vizite ulterioare in localitate, va pot lamuri in mesaj privat.
Zi buna si calatorii placute!
- Aug.2022 Ceramica Hotel, Iasi — scris în 15.08.22 de cristimicle din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2018 Hotel Ceramica Iasi — scris în 02.05.18 de CATAAS din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Sep.2014 Economic — scris în 19.09.14 de andrei2 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Curat si primitor — scris în 30.06.14 de LeoBadBoy din FOCSANI - RECOMANDĂ
- Jun.2013 O pensiune care îşi respectă clientul — scris în 21.07.13 de LidiaV din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Oct.2012 O surpriza placuta — scris în 08.10.12 de miriamysa* din BOLINTIN VALE - RECOMANDĂ