DEZASTRU
Mizerabil!!!
Am ales aceasta cazare din dorinta de a avea acces la piscina, timp de 4 zile.
Drumul de la Brasov a fost usor, 5 ore, nici nu am simtit cand am ajuns. Am ales traseul prin Oituz, nu pe la Bicaz.
despre SERVICII
La ora 15,30 cand am ajuns, persoana care se ocupa de cazare dar si de curatenie, ne spune ca nu este pregatita camera inca, ora cazarii pe site, fiind 15.
O rog sa mi dea un ceai cat asteptam si mi spune ca "ceai doar la micul dejun". Cat era sa puna un plic de ceai si apa fierbinte peste el?
Inaintea cazarii, la telefon am fost informati ca putem manca pranzul si cina la ei, micul dejun fiind inclus. De mancare nu aveau, doar "ce a ramas de la petrecerea de ieri". Ne a indrumat la un restaurant din vecinatate.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Dupa aproape o ora, mergem sa lasam bagajele in camera.
O camera cu un pat matrimonial, fara geam!!! , pe pat cearceafuri curate dar gaurite si o canapea extensibila, intr un "intrand" al camerei, acolo fiind o fereastra de aprox. 60cm latime si 30 cm inaltime, care doar se rabata. De la fereastra imaginea, dezolanta...
Prosoape curate. Baie cu o vana cu jacuzzi, defecta fara dop, toate butoanele cadeau, apa calda, max 30 grade, deci mai rece decat temperatura corpului uman.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Micul dejun, asigurat, a fost cel mai mare șoc. Cereale dulci, un fel. Cateva felii de sunca, la fel cateva felii de cascaval, papara rece intr o tava acoperita cu ceolofan, cateva felii de caltabos STRICAT, ACRIT, cateva felii de spek, STRICAT, un pachet de unt, o ulcica cu lapte cald, rosii, castraveti, paine USCATA.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
" Centrul spa", socant si el. Ca sa te schimbi, trebuia sa intri la toaleta. Acolo apa sau... altceva pe jos, pe vasul de toaleta, stropi de materii fecale, de sus pana jos.
Sauna nu functiona. In jurul bazinului, pe jos nu era gresie ci niste pietricele care intepau talpile. Jacuzzi avea apa galben verzuie.
Toate sezlongurile erau ruginite. Afara pe terasa se putea face plaja, tot pe sezlonguri ruginite, balustradele de la terasa, pline de panze de paianjani.
A doua zi piscina " s a defectat". !!! Am plecat dupa doar o noapte de cazare.
La cazare nu s au facut forme de cazare, la plecare, banii in mana, nici un act, nimic.
Trimis de claudiamilea in 20.07.21 09:40:49
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în CÂMPULUNG MOLDOVENESC.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (claudiamilea); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 47.50586700 N, 25.63119800 E - CONFIRMATE
@claudiamilea: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Conform politicii site-ului, reviews-urile cu evaluari „zero peste tot” sunt publicate FARA NOTE, fiind considerate scrise (prea) la supărare, lipsite (probabil) de minima obiectivitate așteptată.
Dacă dorește, autorul poate reveni asupra evaluărilor, încercând să fie mai obiectiv — fie prin intermediul linkului EDIT IMPRESII, fie scriind un ecou (dacă timpul alocat editării a expirat)
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 104001&hid=7132.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.
- Oct.2023 Mizerabil!!! — scris în 29.10.23 de Disponibil din IAşI - nu recomandă
- Apr.2017 Aqua Alpin — scris în 27.04.17 de iulia bos din IAşI - RECOMANDĂ
- Jan.2015 Turist in Bucovina! — scris în 25.01.16 de Cristi.I din GALAţI - RECOMANDĂ
- Sep.2013 Servire jalnica... — scris în 25.10.13 de simona simona din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Jul.2012 O mini-vacanta reusita — scris în 06.08.12 de RaduN* din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Jun.2011 Evita acest loc — scris în 28.06.11 de buzumoldovan* din BUCUREşTI
- Aug.2010 Un peisaj de poveste — scris în 22.08.10 de barby* din BUCUREşTI - RECOMANDĂ