Am mers la Hotel Central in weekendul 4 - 6 Iunie.
Pe scurt:
- Hotel si camere curate, langa plaja
- Piscina curata si apa calda, preturi bune la barul de la piscina (de ex: 4lei berea Ciuc la draft)
- Restaurantul avea preturi bune si mancarea buna. Totusi un paradox la servire: cand erau putine persoane servirea mergea foarte greu si cand era plin, servirea era acceptabila.
- Mic dejun: destul de sarac, dura destul de mult pana reumpleau tavile cu omleta sau mezeluri etc
- Parcarea mica, totusi am putut parca fara probleme la hotelul alaturat, unde am gasit locuri libere si intelegere din partea paznicului (care a refuzat 'atentia'! )
Per total a fost ok pt un weekend. In afara de mic dejun, nu am avut de ce sa ma plang.
Trimis de mparaschiv in 06.07.10 16:01:55
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mparaschiv); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.25228866 N, 28.62049520 E - CONFIRMATE
Imi pare foarte bine cand cineva se simte ok pe litoralul nostru.
- Aug.2024 Vacanta cu final prost — scris în 22.08.24 de ux135481 din GALAţI - nu recomandă
- Aug.2021 Un sejur frumos și linistit — scris în 18.08.21 de ux121990 din SLATINA - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Ok Merita sa revii — scris în 17.07.21 de ux120958 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Hotel Central - Mamaia, o experiență neplăcută — scris în 10.07.21 de ux120782* din BRAşOV - nu recomandă
- Jul.2020 Vacanta frumoasa dar scumpa — scris în 23.08.20 de ux117098 din PITESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Hotel Central, Mamaia — scris în 20.08.18 de catalin00770 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Aug.2017 Nu recomand, stati departe de acest hotel — scris în 05.08.17 de viorel47 din PLOIEşTI - nu recomandă