REZONABIL
Am fost aici in perioada 26-31 iulie 2020. Asa cum am vazut pe internet asa este si in realitate.
Am gasit usor loc de parcare, camera curata (am stat la parter). Se schimbau din doua in doua zile prosoapele si se facea curatenie.
Mi-a placut acest hotel deoarece are verdeata multa in jur si o terasa frumoasa in aer liber langa piscina.
Are doua intrari si se ajunge usor la plaja, aceasta fiind la 50 de pasi in fata hotelului si deasemenea am facut plaja langa o terasa de unde pe timpul plajei puteai servi racoritoare si niste gogosi buni cu lapte si ou, ca la mama acasa.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Micul dejun cam acelasi in fiecare zi cu prea putine legume, multe prajeli, lipseau fructele in proportie de 100 la suta ceea ce la micul dejun se recomanda un fruct fie mere, struguri, piersici etc. iar lactate nici nu existau, adica un iaurt cu cereale care si acesteau lipseau, lapte cu cacao, o budinca de orez cu lapte sau gris cu lapte si zahar ars sau dulceata, sucuri deasemenea nu erau.
Deci la micul dejun cu copiii este foarte greu deoarece nu mancau ca si adultii, chiar si asa fructele, lactatele si sucurile au cea mai mare importanta in alimentatie. Ori daca acasa asa mananci atunci la un hotel de genul acesta daca se respecta ar trebui sa incante ochiul si stomacul mai ales ca este prima masa.
Atentei, fructele, legumele, lactatele si sucurile mai ales pe timp de vara.
Panzul bun si cina deasemenea dar la garnituri legume lipsesc cu desavarsire fiind prezente cateva rondele de cartofi (vre-o patru) si cativa morcovi beby. (ex. friptura de vita).
Trimis de ux117098 in 23.08.20 13:31:59
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA. A mai fost în/la: Dorna.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ux117098); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.25228866 N, 28.62049520 E - CONFIRMATE
@ux117098: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... =100723&hid=781.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.
Presupun că prețul declara - „3050 €” - e în lei, de fapt -e corect?
„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux117098 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici
Sigur nu e o greseala pretul din caseta tehnica? 3000€ nu costa nici Phoenicia!
niciodata ever hotel central
trista experienta aspect neingrijit paienjeni in colturi si mult calcar pe robineti, micul dejun o mizerie.
BY WEBM: Text trimis spre publicare ca review. Neîndeplinind condițiile impuse de Regulament pentru publicarea ca articol distinct, a fost mutat de echipa tehnică aici, ca ecou.
Imi pare rau sa aud asemenea comentariu si impresie. Am fost acolo anul trecut in 26 iulie-31 iulie 2020. Am fost multumiti pretul pe masura serviciilor de calitate.
Este adevarat micul dejun avea lipsuri in ceea ce priveste lactatele (iaurt, smantana, lapte batut, cereale) si fructele care deasemenea lipseau. Restul a fost totul bun, curat, aerisit.
- Aug.2024 Vacanta cu final prost — scris în 22.08.24 de ux135481 din GALAţI - nu recomandă
- Aug.2021 Un sejur frumos și linistit — scris în 18.08.21 de ux121990 din SLATINA - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Ok Merita sa revii — scris în 17.07.21 de ux120958 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Hotel Central - Mamaia, o experiență neplăcută — scris în 10.07.21 de ux120782* din BRAşOV - nu recomandă
- Aug.2018 Hotel Central, Mamaia — scris în 20.08.18 de catalin00770 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Aug.2017 Nu recomand, stati departe de acest hotel — scris în 05.08.17 de viorel47 din PLOIEşTI - nu recomandă
- Sep.2014 Plusuri si minusuri — scris în 10.09.14 de fixbrain din BUCURESTI - RECOMANDĂ