Cazare la particulari(încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Mangalia vs 'Nisipuri'
Am fost acum doi ani la Nisipurile de Aur, șapte zile șase nopți. Am achiziționat trei locuri all-inclusive, pe perioada menționată, la hotelul Green Park de trei stele. Totul a costat vreo trei mii de lei noi, incluzând aici benzina și ce-am mai plătit pe acolo. Am avut un apartament cu o camera si un living destul de bune, iar de all-inclusive nu mă pot plânge. După ce am plecat din acest sejur eram convins că nu voi mai merge niciodată pe litoralul romanesc.
Dar surpriză: anul acesta, două mii șaisprezece, a trebuit să merg pe litoral în România, iar unul din motive a fost că aveam un motan, pe care nu aveam unde să-l las si nici cine să vină să-i dea de mâncare acas'. Nu puteam să trec granița cu el și nici hotelurile de animale nu mi se păreau de încredere. De ce țineam neapărat să am motanul? Pentru că am o nepoată mică și mi s-a părut că i-ar plăcea să se joace și să petreacă ceva timp în compania lui, așa că făceam tot posibilul să-l păstrez.
Cum nici în România nu prea am găsit hoteluri dornice să mă primească cu motanul, a trebuit să stau la "particular". Și am avut surpriza să petrec o vacanță lungă și frumoasă, la un preț modic, in Mangalia. Câteva cifre: am stat șaptesprezece zile, șaisprezece nopți două persoane, cu puțin peste două mii patru sute de lei incluzând aici transportul, cazarea si mâncarea (din supermarket). Un mic calcul ne arată că a fost aproximativ la jumătatea celei de la "Nisipuri" iar eu m-am simțit parcă mult mai bine decât la prietenii bulgari, care oricum ar fi, tot străini sunt. E adevărat că n-am avut "all-inclusive". În schimb, atmosfera a fost foarte plăcută, apa foarte curată și caldă, iar plaja perfectă (Mangalia fiind cunoscută pentru plaja cu nisipul fin).
Cu diferența de bani, pe care aș fi platit-o la prietenii de la sud, prefer să plătesc niște asigurări sau poate, (de ce nu?) să fac niște acte caritabile. Cred că nu voi mai merge niciodată pe alt litoral decât cel românesc.
Trimis de andreitr in 30.10.16 17:45:36
- A fost prima sa vizită/vacanță în MANGALIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (andreitr); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@andreitr: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Deşi titlul review-ul trimite direct la "Nisipuri", subiectul acestor imrpesii este evident altul - vacanţa în Mangalia
Am mutat, în consecinţă, recomandările la rubrica "Cazare la particulari, MANGALIA".
1. Sugerez modificarea titlului, pentru a reda corect subiectul abordat (de exemplu "Mangalia versus Nisipurile de Aur")
2. Ne-am bucura să putem citi impresiile din sejurul de la Green Park scrise ca review nou - ai contribui astfel la o medie mai reprezentativă a acelui hotel.
Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/rev_add9.php?id=7064
@andreitr: oare un nume de la cazare, se poate? si noi cautam curte, tot din cauza de... pisica . sau cum putem gasi locatia? multumesc
===
by WM: eventualul răspuns - exclusiv prin mesaj privat!