Cazare 'la gazdă' în Eforie Nord(încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Nu recomand Vila Dan si Dana Eforie Nord
Am fost la acesta vila de unde am plecat cu un gust amar! Nu va recomand asa ceva!
Lenjeria colorata creponata da senzatia de ieftin, am fost la pensiuni de 1 stea si toate aveau lenjeria alba, macar asa poti vedea ca a fost spalata si da senzatia de curatenie.
Mirosul din camera te omoara!
Curtea inghesuita iar imensitatile de ghivece iti da senzatia de piata!!!
Bucatariea este foarte mica si nu este suficient de dotata,
o alta problema pecare am intampinat-o este faptul ca daca vrei sa petreci in curte, seara cateva ore, vin proprietari si tipa la tine ca trebuie sa faci liniste pentru ca nu se pot odihni... noi doar jucam table nu faceam altceva si discutam inte noi... credeti ca este normal asa ceva?
HOROR!!!
Trimis de BANICA in 06.09.15 09:25:38
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (BANICA); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat în rubrica "Vila Dan şi Dana [Eforie Nord], EFORIE NORD/SUD" (nou-creată pe sait)
@BANICA - rog aruncă o privire peste următorul link goo.gl/maps/x8W75.
- - dacă click simplu nu funcţionează: fă click-dreapta pe acel loc, apoi alege, din meniul ce va apărea, "Ce se află aici" ("What s here? ")
@BANICA,
inteleg nemultumirea, inteleg si faptul ca incerci sa avertizezi potentialii clienti/turisti, sa nu apeleze la serviciile acestei unitati!
Ceea ce este bizar, e tocmai faptul ca nu ajuti daca lipsesc multe dintre elementele de identificare- strada, zona macar, etc. Fiind o unitate "fantoma", asa le numesc eu pe acelea care-si fac anunturi by web - pe diverse site-uri pt ca in sezonul urmator, apare, iar cum de turisti nu duc lipsa statiunile de pe litoral, nici aceasta unitate n-o sa aiba...
Asumarea unei cazari, intr-o locatie pe care nu o gasesti pe un site turistic... deja da de banuit... si suporti consecintele! Crede-ma, nu am auzit de aceasta vila... si am imbatranit in Eforie! Probabil este o constructie noua, intr-un cartier nou, adica cel f departe de plaja!
Mai am o problema... pretul pt iunie a fost mare!
Si inca una, minora, adevarat; daca ati vazut conditiile, de ce nu ati parasit locatia?! In iunie, oferta era bogata, era de unde sa alegeti...
@maria55 - ATENȚIE! referirile la AGENȚII și alte entități din România care funcționează pe principii COMERCIALE (portaluri web de profil etc) sunt INTERZISE
Puteți trimite, în schimb, aceste informații prin intermediul mesajelor personale (pe privat) - click pe numele utilizatorului, apoi, în fereastra nou-deschisă, pe linkul "Trimite mesaj pers".
Notă: Este necesar ca destinatarul să aibă opţiunea ACCEPT PRIMIRE MESAJE DE LA CEILALŢI UTILIZATORI bifată. Opțiunea respectivă se poate seta/deseta din secțiunea CONTUL MEU.
@webmasterX - scuze, Web... credeam ca cele doua numite de mine, nu ar face parte din categoria unor site-uri turistice... si nu sunt, de asta trebuie sa fim convinsi cu totii...comerciale, da... insa nu am considerat ca ar stirbi cu ceva calitatea site-ului nostru/AFA. !! Ca de reclama... nici nu poate fi vorba... tocmai de aceea am si scris!!
Dar daca am gresit... asta e... imi asum!!
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Cazare la particulari, COSTINEȘTI" (deja existentă pe sait)
@nickname77 - S-a strecurat o greșeală. Mulțumim de sesizare, am corectat.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Cazare la particulari și apartamente în regim hotelier [Eforie Nord], EFORIE NORD/SUD" (deja existentă pe sait)
@BANICA - ATENȚIE! referirile la AGENȚII și portaluri web de profil turistic din România care funcționează pe principii COMERCIALE sunt INTERZISE
- Jul.2022 Vila Maxim Eforie Nord — scris în 01.08.22 de ux126377 din GIURGIU - nu recomandă
- Aug.2018 Un dezastru Casa Oriana Eforie Nord! — scris în 22.08.18 de FlorinDaniel din HUNEDOARA - nu recomandă
- Aug.2016 Dezinteres total la pensiunea Dan & Dana — scris în 26.08.16 de Daniel.n din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2015 Nu va cazati la Casa Paula din Eforie Nord!! — scris în 02.08.15 de yrena din PIATRA NEAMT - nu recomandă
- Aug.2013 O alternativă ieftină de cazare în vârf de sezon — scris în 10.09.13 de Floryn81 din RâMNICU SăRAT - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Garsoniera str. Grivitei / O experienta placuta — scris în 04.09.12 de costinesti_2003 din CRAIOVA - RECOMANDĂ