RĂU
Pentru Pensiunea (Hotel) Cascada nota mea este 2.
Am fost realocați de la alt hotel pentru că nu mai erau locuri cu toate că am primit confirmare și am ajuns la Cascada.
Pornind de la camere... au perdea la dus și e neplăcut pentru ca se uda toată baia. Intra fum de la coșul bucătăriei.
Managerul urla la angajați la și la turiști.
De asemenea chelnerițele vorbesc urat cu turiștii.
Am cerut sa-mi schimbe camera deoarece în camera unde eram cazata, venea fum de la coșul de fum al bucătăriei. Managerul mi-a răspuns că dacă nu-mi convine, poate sa-mi dea banii înapoi și sa plec in alta parte.
Am ațipit la prânz și m-am trezit in urletul managerului care "dialoga" din birou, aflat la etajul 1, cu recepționera aflată la recepție la parter.
Am comandat pentru micul dejun salam de Sibiu și am primit salam uscat.
La fel la tipul de whisky... era cu totul altul în pahare cu siguranță mult mai slab calitativ.
La masă s-a cerut salata de roșii și salata de varza. Roșiile erau stricate iar varza era veche ca și ardeii iuți pentru ciorbă.
Am cerut pâine prăjită și chelnerița mi-a spus că o vor face pe plită pentru că durează să o prăjească la prăjitorul de pâine.
De asemenea nu au toate produsele din cartea de bucate. A trebuit sa facem slalom printre oferte până când am comandat un meniu.
Am rămas la aceasta cazare deoarece eram mult prea obosiți să ne realocăm. Dar cu siguranță o voi ocoli dacă mai ajung la Durău.
despre SERVICII
Atitudinea gazdelor sfidătoare și nepoliticoasă.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Ușa la balcon nu se închidea bine.
Baia nu are cabină de duș ci o perdea incofortabilă din plastic dar care nu a protejat scurgerea apei suficient și a inundat gresia alunecoasă.
Nu am primit prosop dacă am cerut altul.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Schimbă produsele din meniu.
Si nu au toate produsele editate in cartea de bucate.
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Locația a fost minunată deoarece statiunea este situată într-un loc superb de munte si aer curat si multa verdeata.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Distractia putina dar pentru copii au sanii, orasel de distractii...
se pot face drumetii prin padurea de brazi pana la cascasda Duruitoare de exemplu.
Iara e minunat de schiat, derdelusul este bine amenajat.
Trimis de ux116882 in 15.08.20 11:14:44
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în DURĂU. A mai fost în/la: -
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ux116882); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.99752200 N, 25.92765100 E - neconfirmate încă
@ux116882: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 100521&hid=9477.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.
Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux116882 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici
- Oct.2024 Dacă țineți la sănătatea mentală, nu vă duceți acolo — scris în 20.10.24 de TMihaela din CâMPULUNG MOLDOVENESC [SV]
- Aug.2021 Azilul Cascada, patronul un mare [***] — scris în 29.08.21 de MihaiMrg din BACăU - nu recomandă
- Sep.2020 Și pentru ca și kitch-ul trebuie sa aibă o casa, numele ei este hotel Cascada, Durau — scris în 10.09.20 de gabicarol din BUCURESTI - nu recomandă
- Jan.2020 Ospitalitatea la 'Cascada' — scris în 02.01.20 de constantap din LANGENWANG - RECOMANDĂ
- Dec.2017 Cazare + petrecere Revelion = DEZASTRU — scris în 03.01.18 de cima din BOTOşANI - nu recomandă
- Jul.2016 Fara copii in hotel! Acolo se merge pentru relaxare si recuperare, copiii deranjeaza! — scris în 25.07.16 de petronelaa din IASI
- Aug.2015 Vestitul Durau — scris în 31.08.15 de Vasilica2015 din BUCUREşTI - nu recomandă