zilele petrecuta la pensiune Yachi din Vama Veche au fost placute si relaxante. un mare plus al acestei locatii este linistea. pensiunea este departe de zona agitata a statiunii si implicit si de plaja (10min de mers pe jos). gazdele sunt primitoare, prietenoase si foarte sociabile. Un secret pe care vi-l impartasesc, proprietarul se pricepe la bucatarie. am servit cina de doua ori, de fiecare data preparate traditionale de la malul marii, peste, midii si rapane (cea mai buna mancare gustata vreodata... TREBUIE sa incercati)
deoarce noi am mers in vacanta insotiti de pustiul nostru de 1an, ne-am fi dorit sa existe un loc "mai sigur" in care sa putem lasa copilul, din pacate pensiunea are foisorul la etaj, unde nu il puteam scapa nicio clipa din ochi pentru ca pleca spre scari, iar curtea este un pic aglomerata si nu exista un loc in care sa te relaxezi, gen balansoar, scaune, sezlonguri etc. dar stiu ca Vama Veche nu este cea mai fericita destinatie pentru a petrece vacanta cu un copil mic. bine de stiut pentru vamaioti: Yachi ofera bautura din partea casei ALL YOU CAN DRINK - dar din pacate se limiteaza doar la bere si racoritoare, iar pentru ceva extra trebuie sa comanzi de la bucataria pensiunii care nu este tocmai ieftina comparativ cu restaurantele din Vama.
Camera in care am stat are nevoie de unele imbunatatiri: usile destul de subrede, baia are dotatari modeste, nu exista prosoape la baie, iar perdeaua de la geam semana mai mult cu un cearceaf, TV-ul cu care este dotata camera este mai mult ca mobila (nefiind conectat la cablu); daca doresti sa urmaresti emisiunea preferata trebuie sa te deplasezi la terasa; in schimb o doamna facea curatenie ori de cate ori era nevoie.
Pretul platit pentru aceasta camera mi s-a parut totusi destul de mare; acelasi pret la platit in Grecia Thassos pentru un studio unde conditiile de cazare au fost ireprosabile.
PS: cat am fost cazati proprietarul a primit o vizita de la OPC, realizata in urma unei reclamatii facute de un turist, as vrea sa precizez ca doamnele au fost multumite de aspectul locatiei si toate criteriile de igena si curatenie au fost indeplinite conform standardelor OPC.
Trimis de valentin_ph in 31.08.14 19:26:47
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (valentin_ph); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@valentin_ph: Va mulțumim pentru acest comentariu si o sa ținem cont de sesizările făcute si o sa îmbunătățim ca in fiecare an. P. S: daca cineva are vreun dubiu in privința comentariului d-lui Valentin cu privire la Opc o sa postam documentele primite in urama controlului efectuat
NB yachi este (sau a fost) reprezentant al unității
- May.2016 Sigur mai revin — scris în 07.05.16 de Obreja.Mihai din BACăU - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Foarte atenti cu oaspetii — scris în 18.09.15 de AnaToniuc din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Oribil!!! — scris în 25.08.15 de Annem din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2015 Foarte frumos — scris în 23.07.15 de Robin Badiu din TG MURES - RECOMANDĂ
- Jul.2015 O experienta scurta dar placuta — scris în 07.07.15 de Matei85 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Multa amabilitate — scris în 14.06.15 de iuli78 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- May.2015 Totul a fost excelent — scris în 01.06.15 de adyp1988 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ