Casa Voinescu (Nelu & Florica)(încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Casa FLORICA & NELU VOINESCU - Bran
Situata pe str. Colibasilor, nr. 34, o straduta ingusta cu multa liniste si verdeata, pe unde de abia pot circula doua autoturisme in paralel, avand coordonate GPS, N:45.5139, E:25.3761, .
Pentru a ajunge la locatie, se intra din DN73, foarte aproape de Castelul Bran, pe str. Valeriu Lucian Bologa, pe care se merge inainte circa 200m, iar pe stanga se intra pe str. Colibasilor, unde traversati la un moment dat peste un podet raul Poarta, apoi virati la dreapta si dupa circa 100m, pe stanga, ajungeti la destinatie. Accesul in curte se face pe o poarta mare, care sta deschisa permanent, se urca putin pana in fata casei, toata curtea avand iarba cosita si ingrijita, cat si pomi fructiferi dar si cativa brazi.
Dupa ce in prealabil am rezervat telefonic cu cateva zile inainte o camera, luand legatura cu d-na Florica, in ziua cand am sosit sa ne cazam, am fost intampinati de d-l Nelu, deoarece sotia sa tocmai please in Germania la fiica lor, fiind primiti cu caldura de acesta fiind invitati in interior sa optam pentru o camera pe gustul nostru.
Camerele in numar de 6, toate situate la etaj, unele cu balcon, altele fara, avand o panorama superba asupra muntilor Bucegi sau imobilelor invecinate.
In curte se afla doua leagane, un mic loc de joaca pentru copii si un foisor cu gratar, iar deoparte o anexa in spatele careia se afla livada pe deal.
Camerele erau curate, au pe jos parchet, fiind, dotate cu tv si baie proprie, avand apa calda permanent. Pe timpul noptii fiind temperature scazuta am beneficiat de caldura super la calorifer.
La parter se afla un mic salon cu mese destinat servirii mesei sau la un pahar de vorba in fata televizorului. Aici se pot organiza mici aniversari sau sa petreceti alte sarbatori cu gasca de prieteni. Tot aici se afla o mica bucatarie dotata cu cele necesare pentru folosinta turistilor.
La parter, locuieste d-l Nelu cu sotia si separat mama acestuia, insa nu am fost deranjati de prezenta acestora, dimpotriva am socializat si ne-au indrumat asupra celor ce pot fi vizitate in zona si a ne umple timpul util in zona.
De aici se poate ajunge in circa 5-10 minute la Castelul Bran si zona centrala.
Pentru cei ce doresc liniste si relaxare, recomand aceasta locatie.
Trimis de fregata in 03.10.16 19:57:53
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (fregata); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@fregata: Am setat coordonatele GPS , rezultând poziționarea de aici.
În plus, am adnotat coordonatele drept confirmate.
===
Mutat în rubrica "Casa Voinescu (Nelu & Florica), BRAN" (nou-creată pe sait)
@fregata: Pare o cazare in regula astfel incat acordat un prim vot cu placere si astept si incarcarea pozelor.
@mishu: Multumrsc mult, pentru vot! Am postat si fotografiile, insa imi cer scuze pentru calitatea acestora, fiind realizate cu telefonul. Nu am avut asupra mea aparatul foto...
@fregata: Da, am vazut si pozele si poti sa-ti faci o imagine asupra locului.