Rezervarea am facut-o pe la inceputul toamnei pentru perioada 27-30.12.2017. Am rezervat o "suita" cu 2 dormitoare, un dormitor la etajul 3 si unul la mansarda legatura dintre ele printr-o scara din lemn interioara. Balconul si ferestrele erau cu vedere spre partia Kalinderu si crucea de pe Caraiman, super privelistea.
Plusuri:
-cafeaua de dimineata data din partea casei foarte buna;
-curte mare in comparatie cu pensiunile din zona;
- curatenie;
- se facea curat in fiecare zi;
- avantaj ca e f aproape de Kalinderu (asta pentru sezonul de iarna);
- bucatarie super-dotata;
-personalul ok, nu am vazut mutre acre, toti erau amabili si cu zambetul pe buze.
Minusuri:
- locuri de parcare cred ca doar 2 in curte, restul masinilor parcate in fata curtii;
- nu au restaurant;
- WI FI cu semnal cam slabut.
Trimis de cos68 in 31.12.17 22:05:42
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BUȘTENI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cos68); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.42068340 N, 25.52681480 E - neconfirmate încă
- Feb.2016 O cazare cu bun gust — scris în 13.02.16 de v1rgil din GALATI - RECOMANDĂ