Pretul este ok, coditiile sunt pe masura tarifului de cazare.
Gradina este foarte frumoasa, un loc placut sa-ti petreci diminetile si serile; pacat de musamalele de pe mese care strica tot aspectul.
Camerele sunt ok mobilate, putin cam mici pentru 3 persoane, iar salteaua lasa de dorit.
Baia la fel este ok, lipseste apa calda la chiuveta si scurgerea (exista dar cred ca nu functioneaza, trebuie sa folosesti mopul).
Nu stiu daca asa este peste tot pentru ca e prima data cand folosesc aceasta forma de cazare (vila), dar nu se face curatenie, nu se suplimenteaza hartia igienica, nu se arunca cosul din baie.
Turistii care au caini pot alege aceasta vila pentru ca proprietarii au 2 caini si sunt bine primiti.
Trimis de ancaserdean in 27.08.12 20:47:43
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ancaserdean); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.94680900 N, 28.62682420 E - neconfirmate încă
@ancaserdean: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo.
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
- Aug.2019 Gazde perfecte! Recomand cu mare drag! — scris în 30.08.19 de DoinaV din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Cazare Casa Stefanescu Costinesti — scris în 26.08.17 de Ana1980 din CRAIOVA - nu recomandă
- Sep.2012 A fost mult mai bine decat ne-am gandit — scris în 08.09.12 de michaida din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Simplu placut si frumos — scris în 26.08.12 de andrei dan din BUCURESTI - RECOMANDĂ