Am stat 5 zile la aceasta casa frumoasa, la inceputul lunii agust 2010.
Desi a trecut ceva vreme de cand am fost aici ne amintim cu placere de aceste locuri minunate si mai ales de aceasta "casa ca in povesti", cu leagan la poarta, cu o masa de lemn in fata camerei unde am stat, si ce sa spun, mai sunt acolo si o pisica SOSSO, cu puiutul ei TOM, si o catelusa BELLA, de toata frumusetea. Cum sa nu te simti bine la o asa casuta... cu mult gazon si flori in jur. Am s-o recomand la toti prietenii mei. Am plecat de acolo cu "bateriile" incarcate de frumusete si voie buna. Pentru noi a fost cel mai frumos colt din tara mea din cate am vazut pana acum. Felicitari si multa sanatate proprietarilor.
Trimis de IORDAN ELENA in 19.02.11 18:10:08
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în LEPȘA. A mai fost în/la: Nordul Moldovei, Transfagarasean Delta Dunarii.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (IORDAN ELENA); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.95026390 N, 26.57758200 E - neconfirmate încă
Chiar pare din povesti aceasta casuta, ne-am fi bucurat sa aflam mai multe, ... camerele sunt mari? exista incalzire centrala? vila este utilata cu bucatarie? si nu in ultimul rand cat costa o noapte acolo?
Pina cand vom afla mai multe amanunte va propun sa ascultati melodia postata!
Mai multe data ei informatii despre: locul unde este amplasata pensiunea in statiune, confort, dotarile din camere, posibilitatile de distractie si recreere oferite de pensiune, meniu (mancarea era buna, variata, bucataria traditionala, pretul?). Pretul pe zi al cazarii, mancarii, pretul total aproximativ al sejurului, alte posibilitati de distractie si petrecere a timpului liber oferite de statiune.
REFERITOR LA CASA SANTA MARIA>
Camerele sunt potrivite cele de la parter, caci acolo am stat noi. au baie, calorifere (centrala), acces la bucatarie, terasa in curte, gratar tot in curte, sala demese in interiorul casei, televizor si minifrigider in camera. Totul foarte comod si placut. pre'ul se negociaza cu proprietarul, dupa sezon si daca se poate din timp puteti lua legatura cu acesta. N-o sa va para rau. Va doresc o sedere placuta.
REFERITOR LA LOCUL AMPLASARII PENSIUNII>
Casa Santa Maria se afla in centrul localitatii Lepsa, pe sganga soselei, venind dinspre Focsani. Localitatea se afla la aprox. 75 km. de Focsani. De vizitat: Cheile Tisitei, Cascada Putna, Manastirea Lepsa si toate imprejurimile ei care sunt deosebit de frumoase. Pe timp de vara se poate face si plaja pe malul raului Putna.
Despre mancare, asta ti-o procuri singur si te poti folosi de bucataria pusa la dispozitie de proprietari, de gratarul din curte sau dupa gust - la restaurantele din apropiere.
Timpul liber il poti petrece dupa bunul plac. Din toata inima, mult succes si o sedere placuta va doresc
- Aug.2013 Casa Santa Maria - Tihnă şi Odihnă — scris în 31.08.16 de Eugenia55* † din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2012 Am revenit la 'casa din povesti' — scris în 24.06.12 de IORDAN ELENA din HUSI - RECOMANDĂ
- Nov.2009 Frumos. — scris în 05.08.10 de nnaaee din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2009 Cu prietenii la Lepsa — scris în 14.02.11 de ralphy din CONSTANTA - RECOMANDĂ