Raport calitate/pret = foarte bun
Personalul vilei face tot posibilul ca turistii sa se simta cat mai bine si incearca sa nu va deranjeze intimitatea. Locul este foarte placut si linistit. Vila asigura conditiile unei minivacante relaxante.
Trimis de lucadorin in 13.09.10 11:00:26
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (lucadorin); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
E... pur si simplu dezarmant de succint! Lepsa am inteles ca este o zona cu acces mai dificil; macar cum este drumul pana acolo si tot ai fi putut sa scrii. Dar si doua-trei vorbe despre camere, alte facilitati disponibile (loc de gratar, spatiu de joaca pentru pitici, internet...) ar fi binevenite!
O descriere completa si exacta o gasiti la adresa http://www.turistinfo.ro/lepsa/cazare-lepsa/vila_potcoava-c49317. html
Multumesc pentru link; totusi, acest sait se cheama "amfostacolo", asadar ma astept sa citesc impresii ale celor care au fost cazati in locurile descrise. Informatii seci, uneori (nu neaparat si in cazul acesta!) false, sunt pe toate saiturile de promovare. De asta ma gandeam ca poate iti faci putin timp si ne spui ce ai vazut tu acolo.
Cred ca review-ul tau concureaza cu mari sanse de castig pentru cele mai telegrafice impresii pe site
Ce zgarcit esti la cuvinte. Hai fa un efort si spune-ne mai multe despre aceasta zona atat de frumoasa. Pune si niste poze daca ai. Multumesc.
- Jul.2016 Week-end minunat — scris în 22.09.16 de c-kosty din ONEşTI [BC] - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Bine — scris în 29.08.14 de pati din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2013 Pensiunea 'Potcoava' - merită încercat — scris în 15.09.13 de Yersinia Pestis din MăRăşEşTI [VN] - RECOMANDĂ
- Jul.2011 Un concediu cum ne-am dorit — scris în 30.07.11 de adrianlazar din GALATI - RECOMANDĂ
- Mar.2011 O noapte la Pensiunea Potcoava — scris în 20.03.11 de djpedros din GALATI - RECOMANDĂ