Am gasit si rezervat pensiunea pe net.
Am stat in perioada 15-17 iulie 2010.
Este o pensiune noua (sau nou renovata, nu mi-am dat seama), cu 3 camere pe un hol generos, toate cu de toate (baie, televizor, mobilier nou), cu un living mare cu bucatarie dotata corespunzator (frigider, aragaz, cuptor cu microunde, vesela etc).
Proprietarii sunt OK, locuiesc intr-o casa a carei curte este lipita de curtea pensiunii.
Casa are un cerdac acoperit cu panouri transparente din fibra de sticla care pe timp de soare creeaza ceva disconfort.
Oricum in curte sunt 6 sezlonguri de plastic si 3 umbrele unde te poti adaposti de soare sau sta la soare dupa preferinte.
Parcarea este in fata pensiunii, suficienta pentru 3 masini, dar daca doriti proprietarul va poate parca masina in curtea sa.
Drumul este bun indiferent pe ce parte o luati.
In drum spre Slanic Prahova am vizitat satul Stefesti, unde am fost intr-o tabara in 1961, ce se afla acum in paragina, praduita de tiganii din imprejurimi si a carei stare mi-a produs aproape un rau fizic.
Obiective turistice:
1. Salina Unirea (14 lei adulti/7 lei copii) foarte frumoasa, nu uitati sa va imbracati bine.
2. Stranduri cu apa sarata:
Baia rosie (30 lei) cam scumpa dar bine amenajata
Baia Baciului (15 lei) si acesta bine amenajata
3. Piatra Verde, o fosta cariera de cupru, care intradevar are culoarea verde.
4. Manastirea Crasna, o splendida manastire, la aproximativ 15 km de mers cu masina.
5. Manastirea Suzana (nu am fost de data acesta)
6. Statiunea Cheia
Parti negative:
Frigiderul este un pic mai vechi, intr-o stare destul de proasta, necesita inlocuirea.
Trimis de nnaaee in 03.08.10 14:35:29
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SLĂNIC [PH].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (nnaaee); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
buna ziua, ne intereseaza sa mergem si noi peste cateva zile, mi-a placut descrierea dvs, dar nu ati spus nimic despre mancare, daca se ofera ceva, vreun restaurant sau ne facem noi singuri? multumesc anticipat
Noi am fost cu mancarea cumparata de acasa. In general, cu toate ca umblam mult, preferam sa mancam din ce luam de acasa, de frica "bucatarilor" de pe meleagurile noastre. Nu mancam la restaurant decat in cazurile in care se manaca in grup (revelion, paste, reuniuni familiale), caz in care riscul de inbonlavire este mai redus. Oricum bucataria este dotata cu tot ce iti doresti.