BUN
Buna ziua. Tin sa spun inca de la inceput ca totul a fost la superlativ. Eu am mai mers in Delta si pot face unele comparatii.
De la inceput de unde am fost preluati, fiul domnului Petrica, ne-a intampinat cu calm, bucurie, intelegere. A avut grije de bagajele noastre pana in cel mai mic detaliu. Pe traseu ne-a aratat unele obiective turistice si ne-a dat detalii despre acele locuri (flora, fauna, istorie)
Am ajuns cu bine la„Casa Petrica„unde am fost intampinati de doamna Clava si de domnul Petrica, acolo nea fost repartizate camerele (foarte curate, lenjerie, baie si totul functional fara defectiuni)
Dupa ce neam instalat, am fost chemati la masa (si aici totul curat, ma refer la sala de mese) A sosit si mancarea noastra (de fiecare data alt gen de mancare. Si toata Foarte gustoasa) Am mancat o sumedenie de mancaruri din peste si credeti-ma nu sa repetat una. Pentru cei care nu mancau peste, li sa gatit din genul de carne pe care il prefere.
Serviabilitate maxima din partea gazdelor noastre. Nu cred ca acesti oameni au invatat cuvantul NU.
noi ne trezeam mai de dimineata sa prindem rasaritul de soare si gaseam cafea calda. Am avut acces la bucatarie pe tot timpul sederi noastre acolo.
Plimbarile cu barca au fost de vis (ei detineau barci, acoperite, ptr vremea poiasa si descoperite ptr atunci cand nu ploua.) tot impul gazdele noastre au fost amabile cu noi.
Iar la final ne-au facut o mare surpriza celor care eram in pensiune. Au chemat grupul folcloric traditional din zona.
Ce pot sa spun. Totul a fost MINUNAT. Multumim mult Clava, Laur, Petrica
Trimis de Mady B in 30.05.22 20:32:56
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MILA 23.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Mady B); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.22769100 N, 29.25087900 E - neconfirmate încă
@Mady B: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Am retras notele acordate unităţii - conform regulamentului (1. B. 7), nu e acceptabilă evaluarea multiplă a unei unităţi de cazare de către membrii aceluiaşi grup sau ai aceleiaşi familii, pentru un sejur comun — vezi impresii
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)
@Mady B: Bine ai venit printre noi!
Am citit articolul tau cu mare placere pentru ca mi-a amintit de ultima noastra vacanta in Delta, tot la Mila 23, la Pensiunea Inima Deltei.
Intr-adevar, totul a fost minunat incepand cu peisajele si continuand cu amabilitatea gazdelor, cu bucataria lor, cu intreaga organizare a minisejurului care a inclus si un scurt program artistic sustinut de un grup folcloric traditional.
Daca “totul a fost la superlativ” - asa cum spui - parca nu sta bine acel 0.00, nota acordata unitatii. Dar, regulamentul este regulament si el trebuie respectat. Nu ai mai multe poze? Poate ne inspira pentru o noua minivacanta in Delta.
Calatorii frumoase oriunde si oricand!
@Mady B: Bun vent! iti spun si eu si felicitari pentru locul ales. Te mai asteptam si cu alte articole dar si cu mai multe poze.
Felicitari, votat cu mare drag.
- Jun.2023 Super Delta Dunarii, unic in Europa - Pensiunea Petrica - Mila 23 — scris în 19.06.23 de AGenu din SANPETRU - RECOMANDĂ
- May.2022 Delta, mereu incantatoare! — scris în 30.05.22 de bajansorin din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2020 Mai bine NU - Casa Petrica Mila 23 — scris în 30.07.20 de TiberiuI din IAşI - nu recomandă