Casa Minerva este situată la distanță de ~3.5 Km față de castelul Bran, într-o zonă foarte verde și liniștită.
Deși nu are nici o firmă expusă, mergand pentru a doua oară, nu am avut probleme de orientare.
Coordonate GPS: N 45.4909 E 25.3561
Gazdele sunt foarte primitoare, oameni deosebiți, în permanență cu zambetul pe buze. Locuiesc într-o cladire separată (aflată în aceași curte), însă aproape că nu le simți prezența, ba mai mult, când ai nevoie de ceva sunt acolo să te ajute sau să iți dea un sfat.
Curtea este mare, îngrijită, are un mic loc de joacă pentru copii. Pentru amatorii de siestă la aer curat sunt și două hamace.
Parcarea nu este amenajată, însă încap cu ușurință trei-patru mașini. Au și un foișor, langă care este un balansoar din lemn și grătarul (lemnele au fost oferite de gazde gratuit).
Livingul este la parter (curat și spațios) servind totodată ca sală de mese cât și bucătărie, ce este dotată cu tot ce e necesar pentru prepararea hranei (aragaz, cuptor cu microunde, frigider, veselă, tacâmuri) + un televizor.
Ca regim de masă, pot oferi la cerere: mic dejun, demipensiune sau pensiune completă.
Mergând cu un grup (am ocupat toate cele 4 camere) am ales varianta pregatirii mesei in regim propriu.
Camerele sunt suficient de mari, au pat dublu, un dulap cu umerașe (în care mai erau prosoape și o patură), televizor, în plus au toate baie proprie (cu cabină de duș).
Nu am avut nici un fel de problemă cu căldura sau apa caldă.
Deși este un pic obositor de urcat, datorită pantei destul de abrupte, versantul din spatele pensiunii oferă o vedere de ansamblu superbă.
Tariful pe cameră este 40 RON în timpul săptămânii/50 RON în weekend.
Recomand această pensiune, este un loc unde m-am simțit foarte bine.
Trimis de Krisko in 20.06.13 02:33:04
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BRAN.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Krisko); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.49090000 N, 25.35610000 E - neconfirmate încă
@webmaster15: Da, este corecta localizarea pe harta.
se pare ca turistul din P22 a fost ori mult prea rabdator ori mult prea optimist