Am gasit aceasta locatie pe net care din poze se prezenta cu o gradina de trandafiri, foisor, camera (televizor, frigider, baie). Impreuna cu o alta familie am hotarat de a petrece cateva zile acolo. Am rezervat doua camere.
Conform intelegerii gazda ne-a asteptat la gara cu masina si asa am ajuns foarte usor si repede la CASA MARIA.
Aici am gasit o frumoasa gradinita cu flori ingrijita, camera nu prea mare dar suficient de spatioasa (poate saltelele trebuiau schimbate) foisorul amenajat ca o bucatarie intr-un cuvant ce vazusem in poze era si in realitate.
Liniste, racoare un loc unde sa pui capul pe perna dupa o zi de plaja. Cu apa calda a fost o mica problema dar se rezolva imediat si aceea poteca prin padure ar trebui iluminata cand se lasa seara. Propietarii din zona mimi, wolf, anda... faceti ceva!!!
Consider ca pentru o familie fara "ifose"si intepaturi de trandafiri este o "insulita din padure" unde se poate petrece cateva zile la mare{am revenit cu placere si in anul urmator cu o alta familie)
Trimis de sovimihai in 06.07.15 16:17:18
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (sovimihai); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@sovimihai: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Aug.2019 Sejur dezamagitor — scris în 19.08.19 de ironwolf din BAIA MARE - nu recomandă
- Aug.2016 Ideal pentru familiile linistite — scris în 25.08.16 de Costin73 din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Impresii — scris în 09.08.16 de alina69 din BăICOI [PH] - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Dezamagiti de proprietari — scris în 12.08.14 de uci* din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Jul.2014 Dezamagire totala — scris în 21.08.14 de cireasa maria din BRAILA - nu recomandă
- Jul.2012 Pacat de Locatie — scris în 04.09.12 de nucumaxx2003 din BUCUREşTI - nu recomandă