Buna ziua.
Am fost la Casa Mindru in perioada 29.06-06.07.2013. Am avut conditii foarte bune de cazare si masa in corpul D. Camerele sunt mari, au terasa, am avut pat dublu si o canapea extensibila pentru fete, uscator de par, frigider cu congelator.
In privinta serviciilor de masa nu am avut ce reprosa dar nici nu suntem mofturosi. Este bine de stiut ca nu exista meniu si nu se stie dinainte ce se va servi. Mincarea este aceeasi pentru toata lumea, dar este buna (bucatareasa este ardeleanca) si in cantitati suficiente. Daca totusi cineva nu se satura, poate primi un supliment fara nici o problema.
Piscina este micuta dar pentru copii este perfecta, ea fiind curatata in fiecare dimineata.
Doamna Maria, care se ocupa de bunul mers al treburilor in pensiune, este foarte amabila, saritoare, muncitoare si e mereu zambitoare chiar daca munceste foarte mult. Tot personalul pensiunii face eforturi pentru ca oaspetii sa se simta bine si... reusesc.
Mi-ar placea sa existe in tara noastra mai multe unitati de cazare de acest fel, unde turistul sa se simta confortabil. Noi am fost foarte multumiti de conditiile oferite de aceasta pensiune.
Trimis de samburica38 in 04.02.14 14:36:07
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în COSTINEȘTI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (samburica38); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.94916700 N, 28.62709100 E - neconfirmate încă
- Jun.2015 O perlă între perlele Litoralului românesc — scris în 07.07.15 de flaviu2015* din ALBA IULIA - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Zile la superlativ — scris în 17.08.14 de VALI RUSU din GIROC - TM - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Abia asteptam sa va revedem — scris în 19.07.16 de Ionela G din MERIşOR (BUCUREşCI) [HD] - RECOMANDĂ
- Jul.2014 O vacanta de vis — scris în 24.07.14 de Daniela Soit din ALBA IULIA - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Drept la replică — scris în 20.07.14 de natalia angela din COSTINESTI
- Jul.2014 E ciudat ca sunt primul cu review negativ — scris în 17.07.14 de andr01d21 din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Jul.2012 Un loc de cazare foarte frumos — scris în 01.08.12 de marianafeidi din BAIA MARE - RECOMANDĂ