O minunata reintalnire cu Marea Neagra = vacanta de nota 10
Prietenii mi-au recomandat Casa Leului si am stiut ca este locul pe care il cautam pentru cateva zile de odihna.
A fost neasteptat de simplu de ajuns. De cum am pasit in curtea pensiunii am fost placut impresionata de gradina cu flori, de uriasele hortensii de la intrare.
Cand am ajuns acasa, imediat mi s-a facut dor de Casa Leului si mi-am promis ca in fiecare an voi reveni.
despre SERVICII
Gazda deosebit de amabila. Asa se explica dorinta de a reveni in acest an, 2020.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Camera si baia deosebit de curate. Patul confortabil. Asternuturi impecabile.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Nu functiona bucataria la data cand am fost acolo.
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Plaja curata. Lumea civilizata, Fara plansete de copii, animale de companie.
Muzica de la terase nu deranja.
Marea calda, scoici, nisip fin.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Mi-a placut linistea zonei. Rasaritul si o cafea bauta in balconul inconjurat de flori.
Doua vizite la mall-ul din Mamaia, cateva cumparaturi. Totul a fost ok.
Trimis de Cristiana3 in 13.05.20 23:24:25
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Cristiana3); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.29849900 N, 28.62065700 E - CONFIRMATE
Odată cu primul „review” încărcat, @Cristiana3: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.
Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare - sperăm mai generoase în ce priveşte nivelul de detaliere oferit, pe viitor.
Pentru eventuale completări, adăugiri, corecturi poţi folosi linkul EDIT IMPRESII, afişat sub textul trimis - permanent până la publicarea articolului (şi timp de 30 de minute după publicare). Completări se pot aduce şi ulterior — prin rubrica ECOURI (cea de faţă); eventualele erori se pot corecta prin folosirea funcţiei "Sesizează... ", afişată (cu roşu) dedesubtul textelor sau fotografiilor încărcate.
- completările pot detalia condițiile de cazare întâlnite; gradul de mulțumire referitor la servicii, amabilitatea personalului; detalii referitoare la masă (dacă e cazul); cadrul natural; posibilități de acces în zonă șamd.
- pentru a încărca foto din sejur ori minisejur: click aici.
@Cristiana3: Bun venit! iti spun si eu si succes in continuare. Locul pare relaxant, pacat ca nu ai putut beneficia si de bucatarie (inteleg mai ales dupa nota data), asta inseamna ca trebuie sa mai ajungi pe acolo, poate a fost ghinion de moment.
Si cum vad ca ti-a trebuit ceva timp sa iti faci curaj, acum ca ti-ai facut botezul sper sa ne mai impartasesti impresii, si daca o sa ne mai pui si mai multe poze, cu atat mai bine.
Felcitari, votat cu mare drag.
@mishu: Multumesc! Sunt de mult timp pe site dar acum, cu dorul de mare, am postat impresiile de anul trecut.
Pe 22 iunie am rezervat si platit cazarea la Casa Leului. Nu stiu daca va fi posibil sa ajung. Depinde de cum vor evolua lucrurile cu... pandemia.
Cu prietenie, Cristiana
- Jul.2018 Pensiunea Casa Leului — scris în 30.05.19 de Teo2018 din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Casa Leului - un sejur de nota 10 — scris în 04.10.16 de laura chiss din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 O experienta frumoasa — scris în 04.08.16 de GabrielaMa din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Cazare Casa leului, Mamaia Sat — scris în 25.07.16 de amalia27 din IASI - RECOMANDĂ
- Sep.2015 O locatie minunata! — scris în 21.09.15 de SerCris din SINAIA [PH] - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Un loc de relaxare si voie buna — scris în 07.07.14 de liulian68 din BUCURESTI - RECOMANDĂ