In primul rand multumesc IoanaV pentru recomandarea facuta. Cu toate ca si mie mi s-a parut destul de ciudat sa merg la Comarnic, alegerea a fost una potrivita din toate punctele de vedere. Toata lumea stie ca de la Comarnic incepe aglomeratia pe Valea Prahovei dar mergand aici am scapat, vila se afla pe culmea unui deal intr-o zona linistita cu destul de putine case, din oras se urca aproximativ 5-6 km, pe drum sunt si cateva indicatoare. Aer curat, foarte putin trafic si multa verdeata. De aici se poate ajunge pe Valea Doftanei trecand prin Secaria, o zona foarte frumoasa.
Pensiunea are 8 camere spatioase dispuse pe 2 etaje, living mare si bucatarie utilata complet la parter, pe terasa exista si o masa de ping-pong. Foisorul mare cu 2 gratare, plita si cuptor, chiuveta. Langa acesta exista si o toaleta exterioara.
Lucrurile din interior sunt de calitate, paturile sunt confortabile, singura problema in camere este ca parchetul scartaie foarte tare. Baile au cabine de dus, uscator de par, prosoape, sapun lichid, sampon. 4 dintre camere au cate o canapea dar pentru lenjerie suplimentara costul e 25 ron, camera a fost 100 ron. In unele sunt paturi matrimoniale, altele au paturi twin care se pot uni. O mica problema, in camera noastra intr-un colt, era o Yucca uscata de mult pe care nu inteleg de ce nu o arunca nimeni.
Curtea mare, verdeata peste tot, un leagan mare de lemn.
Parcarea spatioasa, incap 6-9 masini.
Proprietarii intr-adevar o prezenta discreta, nu ne-au deranjat, ne-au asteptat cu cafea la sosire. Singurul repros a fost ca folosim cam multe lemne sa aprindem gratarul asta dupa ce ei ne-au dat voie sa luam in prealabil. (aproximativ vreo 5 bucati in plus fata de ce aveam nevoie... a picat cam aiurea). Ei nu locuiesc aici dar au o camera la etaj cu acces pe o scara exterioara prin spate.
Am mers aici cu colegii de servici pentru o seara.
Trimis de umflatila in 10.09.15 22:03:27
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în COMARNIC. A mai fost în/la: Valea Prahovei, Bucovina
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (umflatila); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.24980700 N, 25.60984300 E - neconfirmate încă
- May.2013 Un colt de rai nu departe de Bucuresti — scris în 24.05.13 de IoanaV din BUCURESTI S4 - RECOMANDĂ