In februarie 2010 am fost impreuna cu alte doua familii la Casa Jasmin din Bran.
Pensiunea este situata la poalele muntelui, la 10 minute de mers pe jos pina la strada principala, intr-o zona foarte linistita si cu un peisaj foarte frumos.
Pensiunea este construita pe doua nivele:
- la parter living cu bucatarie si o camera de doua persoane cu baie;
- la etaj 2 camere cu pat dublu (spatioase) fara baie, o camera cu pat dublu si baie in camera si o baie pe hol cu dus.
Incalzirea era pe baza de centrala cu lemne, fiind foarte cald si in februarie.
Curtea este destul de mare, avind loc de parcare de cel putin 6 masini, si gratar.
Gazdele noastre au fost foarte primitoare si foarte discrete, nu am simtit faptul ca locuiau alaturi de aceasta vila incercind sa ne sara in ajutor de fiecare data cind am avut nevoie de ceva.
Trimis de ralucab in 18.07.11 11:27:03
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ralucab); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.