Am repetat experienta "MARAMURES" si parerea este la fel de frumoasa ca si prima data.
Ne-am cazat la "Pensiunea Casa Iulia" din Poienile Izei.
Am fost intampinati cu mare drag si cu mancare de exceptie... mancare gatita de masterchef "bunica" ????, o adevarata enciclopedie gastronomica si de ajutorul de bucatar, Iulia. ????????
Iar servirea a fost... IREPROSABILA (multumim d-lui Danut ????).
Palinca si afinata... yamiiiiii ????????
Cat despre gazdele noastre... cuvintele ar fi prea putine si nesemnificative.
Sunt niste oameni extraordinari, cu suflet frumos, oameni carora le citesti in ochi bunatatea, oameni plini de emotii frumoase si plini de viata.
Va iubim si va dorim multa sanatate si spor in toate! ????????????
Decat sa mergeti pe valea Prahovei... incercati macar o data sa intrati in inima Maramuresului si sa simtiti bunatatea oamenilor din Poienile Izei si frumusetea peisajelor.
Trimis de mario2007 in 25.08.17 13:08:23
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în POIENILE IZEI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mario2007); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 37&ridAnt=81233
Mereu când e vorba de Poienile Izei totul este la superlativ și toate impresiile care vin din orice sursă descriu niște oameni extaziați de ce au trait, așa cum e și cazul de față, Poienile nu se dezmint – se vede – în lumea asta atinsă de toate belelele unde fiecare se târăște spre viitor cum știe mai bine și viciile mai ating și locurile turistice de pleacă turiștii din vacanță smulgându-și părul din cap, ei bine, Poienile Izei e un loc unde să mergi la sigur, fără nici o grijă, având certitudinea extazului… admirabil!!!
- Apr.2021 Super! Recomand cu drag! — scris în 05.05.21 de Ana_Andreea din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2020 Super bine — scris în 01.10.20 de braguta emil din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Oameni și locuri de suflet — scris în 20.09.20 de micos din ZIMNICEA [TR] - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Vacanta minunata — scris în 01.09.20 de ux117355 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Raiul pentru turisti — scris în 25.06.18 de mihaistoian din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Vacanta de vis — scris în 02.10.17 de aris_crina din VRANCEA - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Un super sejur — scris în 25.02.18 de datcus* din GALATI - RECOMANDĂ