Doua zile de vis intr un loc de poveste... doua zile in care am fost tratati unde nicaieri nu am fost asa de bine primiti... intr-un loc in care se mananca cat poti nu la portie... intr-un loc in care oamenii iti pun ce au ei mai bun in casa din gospodaria proprie...
Oameni frumosi si pe dinauntru si pe dinafara... oameni cu credinta in Dumnezeu...
Camere racoroase si curate, unde se imbina modernul cu traditionalul... intr-un cuvant IREPROSABIL...
CEL MAI FRUMOS LOC DIN ROMANIA... CU CEI MAI FRUMOSI OAMENI... deja ne gandim sa revenim in iarna, sa vedem cum e si iarna...
Trimis de aurychy79 in 01.07.16 13:29:57
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în POIENILE IZEI. A mai fost în/la: Cluj, Sinaia, Busteni, Poiana Tapului
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (aurychy79); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@aurychy79: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.
Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare - sperăm mai generoase în ce priveşte nivelul de detaliere oferit, pe viitor.
Pentru eventuale completări, adăugiri, corecturi poţi folosi linkul EDIT IMPRESII, afişat sub textul trimis - permanent până la publicarea articolului (şi timp de 30 de minute după publicare). Completări se pot aduce şi ulterior — prin rubrica ECOURI (cea de faţă); eventualele erori se pot corecta prin folosirea funcţiei "Sesizează... ", afişată (cu roşu) dedesubtul textelor sau fotografiilor încărcate.
@aurychy79: Salut, mi am propus sa ajung la aceasta pensiune in urmatoarele zile... imi puteti spune daca au prosoape... samponuri... etc... si ce mi recomandati sa vizitez timp de patru zile. Multumesc
Buna! Prosoape aveti si sapun... sincer sampon nu am luat seama ca noua nu ne a trebuit... am avut noi luat de acasa... pai in primul rand MOCANITA... cimitirul vesel... manastirea barsana (care e de vis)... cascada cailor (care sincer nu am apucat s o vedem) data viitoare... sunt muzee... si mai intrebati si gazdele ca va indruma, ce ati putea sa mai vizitati... numai peisajul, linistea si oameni sunt desprinsi dintr o poveste... restul descoperiti voi... Concediu placut!
- Apr.2021 Super! Recomand cu drag! — scris în 05.05.21 de Ana_Andreea din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2020 Super bine — scris în 01.10.20 de braguta emil din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Oameni și locuri de suflet — scris în 20.09.20 de micos din ZIMNICEA [TR] - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Vacanta minunata — scris în 01.09.20 de ux117355 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Raiul pentru turisti — scris în 25.06.18 de mihaistoian din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Vacanta de vis — scris în 02.10.17 de aris_crina din VRANCEA - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Casa de vis... — scris în 25.08.17 de mario2007 din CONSTANţA - RECOMANDĂ