S-a intamplat sa mergeti intr-un loc despre care sa nu stiti prea multe, dar sa ramaneti foarte placut surprinsi de alegerea facuta? Noua da! Acum!
Calatorule, daca vrei sa te simti minunat vizitand locuri deosebite si daca vrei sa intalnesti oameni pe care numai dupa cateva cuvinte schimbate ti i-ai dorii in preajma cat mai des, iti recomandam pensiunea CASA IULIA!
Si pentru mamici care au copii care acasa nu prea mananca bine sunt convinsa ca Doamna Ileana si fiica ei Iulia au sa pregateasca niste bucate dupa care isi vor linge degetele copilasii si vor mai cere. Produsele din gospodaria proprie crescute " bio" fara ingrasaminte si fara concentrate, va asiguram (toata familia) ca au cu totul alt gust decat ce se mananca la oras - desigur si maiestria gazdelor la prepararea bunatatilor nu trebuie substimata, mai ales ca sunt convinsa ca se adauga la prepararea lor si o doza mare de iubire de oameni si de credinta.
Noi nu putem spune altceva decat ca ne-am simtit MINUNAT.
Cu consideratie si drag,
ec. Edith Simon
PS: Am uitat sa scriu mai clara locatia: POIENILE IZEI nr. 353.
Trimis de edith simon in 04.05.09 17:52:34
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (edith simon); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Foarte frumos ai scris, Edith.
M-au miscat (si convins) textele de la poze, mai ales.
Multumesc pentru aprecieri. Ce am scris a fost din suflet pentru ca experienta traita a generat acele ganduri pe care am simtit ca trebuie sa le transmit si altora, care ar putea la randul lor sa simta la fel.
Experientele, gandurile, faptele frumoase trebuiesc impartasite numai asa pot rodi la randul lor alte lucruri minunate!
Cu respect,
Edith Simon
rog aruncă o privire peste următorul link maps.google.ro/maps?q=47. ... &hl=ro&t=m&z=16.
- Apr.2021 Super! Recomand cu drag! — scris în 05.05.21 de Ana_Andreea din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2020 Super bine — scris în 01.10.20 de braguta emil din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Oameni și locuri de suflet — scris în 20.09.20 de micos din ZIMNICEA [TR] - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Vacanta minunata — scris în 01.09.20 de ux117355 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Raiul pentru turisti — scris în 25.06.18 de mihaistoian din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Vacanta de vis — scris în 02.10.17 de aris_crina din VRANCEA - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Casa de vis... — scris în 25.08.17 de mario2007 din CONSTANţA - RECOMANDĂ