Casa Înflorită(încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Conditii foarte proaste
Am fost cazati la aceasta casa (cu patru camere) in perioada iunie-iulie 2014, insa am fost fooarte dezamagiti de tot ce am gasit la fata locului.
In sejurul de 10 zile petrecut aici nu ne-a fost pus la dispozitie absolut nimic din minimul necesar (nu s-au schimbat lenjeriile nici macar odata, nu am gasit prosoape, hartie igienica, sapun, in schimb am gasit muult praf si mizerie in camerele care semanau cu niste containere).
In bucatarie misunau gandacii si mizeria era prezenta la orice pas.
Nu recomand nimanui sa-si iroseasca zilele de concediu aici.
Trimis de Camval in 19.08.14 08:49:21
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EFORIE NORD.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Camval); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.06695400 N, 28.62441600 E - neconfirmate încă
@Camval: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.
Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare - sperăm mai generoase în ce priveşte nivelul de detaliere oferit, pe viitor.
Pentru eventuale completări, adăugiri, corecturi poţi folosi linkul EDIT IMPRESII, afişat cu roşu sub textul trimis - permanent până la publicarea articolului. După publicare, completările se pot aduce prin rubrica ECOURI (cea de faţă); eventualele erori se pot corecta prin folosirea funcţiei "Sesizează...", afişată (cu roşu) dedesubtul textelor sau fotografiilor încărcate..
@Camval - casa inflorita construita in 2009, dupa 5 ani de functionare a pensiunii de 4 stele in care asa zisele containere sunt niste camere de 30 mp cu parchet, leduri de 127 cm, aer conditionat, baie cu apa fiarta, frigider si cate 2 paturi matrimoniale, totul find nou, inclusiv bucataria avand 32 mp cu gresie si faianta, 2 aragaze si 2 ghiuvete puse la dispozitia turistilor. in camere veti gasi hartie igienica si nefind la hotel veti venii cu sapunul si prosopul de acasa.
deci dintr-un grup de 4 camere prieteni intre ei domnul C.V.V. din bucuresti CAZAT IN ACEASI CAMERA cu sotia, soacra si copilul, razervand camera pe 10 zile, dupa 2 zile in care a avut un comportamet neadecvat si certanduse cu prietenii a cerut restul de bani ceea ce i sa si dat si drept multumire a facut o recenzie total neadevarata. prieteni lui au ramas in continoare avand o vacanta placuta si din sutele de turisti cazati care ne-au ramas si prieteni sa gasit donul C. SINGURUL TURIST care a scris pe alt site decat (portal turistic) unde totul se verifica si nu sunt acceptate minciunile. Nu sa adaptat la o PENSIUNE CUM PUTINE SUNT IN EFORIE NORD. VA ROG VIZITATI-NE PT A VA CONVINGE. [...]
NB haligaelena este (sau a fost) reprezentant al unității
@haligaelena - Pe AmFostAcolo nu acceptăm postarea în clar a informaţiilor cu caracter personal (nume, numere de telefon, adrese de mail, etc)
===
ATENȚIE! referirile la AGENȚII și alte entități din România care funcționează pe principii COMERCIALE (portaluri web de profil etc) sunt INTERZISE
Puteți trimite, în schimb, aceste informații prin intermediul mesajelor personale (pe privat) - click pe numele utilizatorului, apoi, în fereastra nou-deschisă, pe linkul "Trimite mesaj pers".
Notă: Este necesar ca destinatarul să aibă opţiunea ACCEPT PRIMIRE MESAJE DE LA CEILALŢI UTILIZATORI bifată. Opțiunea respectivă se poate seta/deseta din secțiunea CONTUL MEU.
@Camval - Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
@webmasterX - CASA INFLORITA. curte amenajata special pt turisti DE 1200 mp si doar 4 camere ceea ce e rar, zona linistita (adica nu se aud lautarii toata noaptea, discotecile sau teatru de vara), 1100m pana la plaja, 15-20 minute de mers pe jos (cu copii de mana) toate acestea sunt specificate pe (portal turistic) unde unitatea isi face reclama legal si autorizat. cand v-ati facut rezervare presupunem ca si cititi ce scrie sub poze iar daca distanta si pozitionarea v-au deranjat de ce atatea minciuni domnul C.V. bucuresti . UNDE VA SUNT CEI 7 ANI DE ACASA.
NB haligaelena este (sau a fost) reprezentant al unității
@haligaelena - Așa cum vi s-a spus deja de două ori, menționarea datelor personale și a denumirii unor portaluri comerciale de turism din România este interzisă pe Amfostacolo.ro!
Avertisment!
@Camval -
Pune te rog si niste poze. Sa vedem si noi ce-ati gasit acolo.
@Camval -
Stai putin ca eu nu mai inteleg nimic. Cat ati stat acolo pana la urma ? Pentru ca @haligaelena zice asa :
@haligaelena -
”dintr-un grup de 4 camere prieteni intre ei domnul C. V. V. din bucuresti CAZAT IN ACEASI CAMERA cu sotia, soacra si copilul, razervand camera pe 10 zile, dupa 2 zile in care a avut un comportamet neadecvat si certanduse cu prietenii a cerut restul de bani ceea ce i sa si dat si drept multumire a facut o recenzie total neadevarata. prieteni lui au ramas in continoare avand o vacanta placuta (...)
si intr-un ecou de la dreptul la replica spune :
@haligaelena -
”acest om a plecat dupa 2 zile la hotel (...) nu gasiti o lege si pt persoanele care te incurca facand rezervare pt 10 zile si stand doar 2 zile. am da falimen cu inca cativa ca el.
Pana la urma ati plecat dupa 2 zile ? Si daca-i asa de ce spui :
@Camval -
”In sejurul de 10 zile petrecut aici nu ne-a fost pus la dispozitie absolut nimic din minimul necesar (nu s-au schimbat lenjeriile nici macar odata, nu am gasit prosoape, hartie igienica, sapun, (...)
Lumineaza-ne te rog.
- Jun.2014 Drept la replică — scris în 13.01.15 de haligaelena din EFORIE NORD