Casa Ileana [Nălațvad](încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Oameni minunati, casa incantatoare
Dupa o cercetare atenta a unitatilor de cazare din Hateg, am hotarat sa ne incercam norocul la “Casa Ileana”. Fotografiile prezentau o casa eleganta, dar nu existau fotografii ale locatiei din exterior sau curtii acesteia. Am luat legatura cu proprietarii care ne-au avertizat ca nu au curtea amenajata. Lucrul acesta nu ne-a impedicat sa facem rezervarea, deoarece noi nu aveam de gand sa petrecem prea mult timp stand in casa.
Am ajuns pe seara, cand aproape se intuneca si doamna Ileana ne-a indrumat prin telefon sa gasim casa, care de fapt nu este chiar in Hateg, ci in apropierea imediata a acestuia la aproximativ 2km in satul Nalatvad, sat ce apartine administrativ de orasul Hateg.
Doamna Ileana este o doamna tinerica (aproximativ 30 ani) mereu binevoitoare si care ne-a impresionat prin felul de “a fi”. Am povestit atatea lucruri in zilele cat am stat acolo parca ne-am fi cunoscut de ani buni. Sunt niste oameni minunati si saritori, atat ea cat si sotul ei.
Casa este constructie noua, nefinalizata in exterior si curte neamenajata, dar care asigura conditii foarte bune in interior. In intreaga casa iti incanta ochii diverse decoratiuni, chiar si in bai. Casa este mobilata cu mult bun gust, cu lucruri de calitate, iar ordinea si curatenia este exemplara. Chiar daca vremea, la inceputul lui septembrie, era buna, ne-au intrebat daca vrem sa beneficiem de putina caldura ca nu cumva sa ne fie frig noaptea.
Dimineata ne pregateau o minunata cafea la expresor, iar seara cand ajungeam. doamna Ileana ne intreba daca nu dorim sa gustam din mancarea preparata de ea.
Pana si fetita noastra a fost incantata de aceasta locatie, apreciind si ea ce minunat era mobilata si decorata intreaga casa. Ne-am simtit foarte bine in cele trei zile cat am fost cazati aici.
Am ocupat o camera cu trei locuri situata la parter si am avut acces la intreaga bucatarie.
Proprietarii locuiesc la etaj unde mai exista 2 camere pentru cazare. Exista acces la internet disponibil cu parola.
Va recomand cu incredere sa cautati locatia daca doriti sa va cazati in aceasta regiune si va asigur ca nu veti fi dezamagiti.
Trimis de teonus in 22.09.15 12:45:53
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (teonus); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.59104470 N, 22.92725650 E - neconfirmate încă
@teonus - Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar ilustra perfect textul, fiind mai mult decât binevenite. Sunt întotdeauna căutate şi apreciate de cititorii interesaţi în această destinaţie...
Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew.php?id=19387
===
Mutat în rubrica "Casa Ileana [NălațVad], HAȚEG [HD]" (nou-creată pe sait)