Pentru ca era prima oara cand mergeam in Delta Dunarii, am cautat mult pe internet si mai ales pe acest site impresii asupra conditiilor de cazare in aceasta zona. Vroiam sa mergem la o pensiune, sa avem curte cu multa verdeata si o gazda care sa stie sa ne indrume si chiar sa ne insoteasca in vizitarea Deltei si in alte activitati pe care le puteam avea acolo. Exact acest lucru am gasit la Casa Grigore. Rezervarea am facut-o la telefon, iar detalii despre pensiune nu am cerut prea multe domnului Grigore pentru ca stiam aproape totul din impresiile postate pe "Am fost acolo".
Am plecat la drum din Bucuresti, iar pana la Mahmudia am facut 4 ore. Drumul bun, peisaje superbe. Mi-au ramas pe retina imensele lanuri de floarea soarelui, Muntii Dobrogei si eolienele.
Am ajuns la Casa Grigore tocmai cand plecau ceilalti turisti si ne-am cazat aproape imediat intr-o camera racoaroasa (binevenita dupa un drum cu mult soare, caldura) si primitoare. Camera curata, cu 2 paturi separate (daca doriti gazda face ceva mutari prin camera si le uneste), cu televizor, dulap pentru haine si fara... tantari (asa cum Nu se asteapta turistii).
Pensiunea are 3 camere, bucataria si baia comuna. Este situata la cativa zeci de metri de Dunare.
Curtea este de vis, cu multa verdeata, multe flori, decoratiuni de gradina, gratar (... si ce gratar, o opera de arta mesterita chiar de gazda) si piscina.
In ceea ce priveste masa, Natasa, sotia d-lui Grigore, va poate pregati delicioase preparate din peste (20 lei portia, dar din acea portie poti manca de doua ori).
Vizitarea Deltei Dunarii a fost scopul principal al micii noastre vacante, iar gazda noastra a fost un ghid perfect pentru aceasta vizita. Ne-a dus sa vizitam rezervatia cu barca dansului (bineinteles contra cost, pe oricine ati angaja sa va duca in Delta, sa stiti ca deplasarea cu barca se plateste la ora). Mai trebuie sa stiti ca intrarea si pescuitul in rezervatia Delta Dunarii se plateste (intrarea este 5 lei/zi/persoana). Biletele le puteti lua din Tulcea sau din Murighiol. Puteti sa aflati mai mult informatii aici: ddbra.ro/rezervatia/delta-dunarii.
Gazdele noastre, foarte prietenoase, Grigore si Natasa ne-au facut sa avem o vacanta placuta si ne-am promis ca la urmatoarea vizita la Dunare, tot la ei vom sta pentru ca am gasit ceea ce am cautat: curatenie, mancare buna, gazde primitoare si prietenoase, deschise, liniste, multa verdeata in curte.
Trimis de plimbaretii in 16.08.13 17:30:22
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (plimbaretii); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@webmaster: Imi pare rau, dar nu vad explicit, eu nu m-as putea ghida dupa ce vad pe harta. Am dat zoom la maxim si mi-a aparut mesajul: "We are sorry, but we don't have imagery at this zoom level for this region. "
Insa noi am nimerit foarte usor avand adresa pensiunii: Mahmudia, Str. Trandafirilor, nr. 20 (ce-i drept, pe strada principala din Mahmudia, am intrebat pe cineva de adresa si ne-a ghidat).
- Jul.2017 Un sejur mirific — scris în 17.07.17 de Corneliu_S din BOTOşANI - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Cazare la „Casa Grigore” Mahmudia — scris în 08.07.17 de reylininsona din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Prima experienta in Delta Dunarii — scris în 18.08.16 de Alexandrast din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Oct.2015 Casa in ton cu Delta Dunarii — scris în 15.11.15 de Mona5587 din TâRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Sep.2012 Super — scris în 31.10.12 de aionescu din OTOPENI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 O prima experienta in Delta Dunarii - foarte reusita — scris în 21.09.12 de mariusserban din TâRGOVIşTE - RECOMANDĂ
- Jul.2011 A doua experienta minunata! — scris în 10.08.11 de cintus din BRASOV - RECOMANDĂ