Am petrecut cateva zile superbe la sfarsit de septembrie 2012! Gazdele foarte ospitaliere, mancarea facuta de Natasha (sotia proprietarului) de neuitat, pensiunea curata, bucataria sclipitoare baia la fel! o sa revenim cu bucurie!
Se pot face plimbari cu barca cu motor sau pescuit! Grigore este un As al pescuitului in zona!
Am pescuit pe Dunare la 5 min de mers pe jos! Localnicii care stiau locurile scoteau crapi mari! Am prins si noi si am tras si o stiuca si avati! Nu am mers cu barca (are proprietarul barca noua cu motor) deoarece mergea pescuitul pe Dunare, dar la cerere se pot face excurii de agrement sau pescuit, bineinteles contra cost.
Am numai cuvinte de lauda despre gazde, incepand cu mancarea, excelenta, facuta la cererea noastra. Seara ii spuneam Natashei ce dorim: plachie, saramura, gratar, bors, chiftelute-totul din peste proaspat pescuit si cu legume culese din curte- si a doua zi aveam la masa. portii de nu puteai duce si totul la preturi rezonabile! Orice comandai din ce am enumerat mai sus costa 20 lei /persoana, nu portia, fiindca ti se punea in fata toata oala cu mancare si mancai cat puteai!!!
O sa adaug si poze!
Trimis de aionescu in 31.10.12 20:11:09
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (aionescu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@aionescu: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo.
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare.
Multumim pentru impresii. Daca se poate un nr. telefon al
gazdei. [prin mesaj privat! By WM]
Multumim
Ne puteti da un numar de telefon de la Pensiunea Grigore? Aveti si altceva de adaugat la impresii, ceva ce nu ati scris in review si ar fi bine sa stim? De exemplu ceva despre camere.
- Jul.2017 Un sejur mirific — scris în 17.07.17 de Corneliu_S din BOTOşANI - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Cazare la „Casa Grigore” Mahmudia — scris în 08.07.17 de reylininsona din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Prima experienta in Delta Dunarii — scris în 18.08.16 de Alexandrast din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Oct.2015 Casa in ton cu Delta Dunarii — scris în 15.11.15 de Mona5587 din TâRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Ce-am cautat, am gasit! — scris în 16.08.13 de plimbaretii din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 O prima experienta in Delta Dunarii - foarte reusita — scris în 21.09.12 de mariusserban din TâRGOVIşTE - RECOMANDĂ
- Jul.2011 A doua experienta minunata! — scris în 10.08.11 de cintus din BRASOV - RECOMANDĂ