Casa Fodor(încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Mica excursie de weekend la Harghita Bai
Salutari tuturor!!
Din seria: daca nu vine zapada la noi (Onesti / Bacau), mergem noi la zapada, vineri 8.01.'16, spre seara, cu greu am reusit sa plecam la 17:30 spre statiune. Acolo ne mai asteptau doua familii (prieteni), ajunse pe la pranz, la vila Fodor - predata la cheie de catre proprietar.
Casa are un living micut cu canapea extensibila, masa de 10 persoane, unde incap 6 adulti cu 4... 5 copii, unit cu bucataria utilata cu toate cele necesare. La etaj, 3 dormitoare destul de mici, fiecare cu cate 2 paturi de o persoana. La mansarda proprietarul a amenajat inca 7 "paturi" de o persoana din cate doua saltele suprapuse, copiii (5) fiind f. incantati sa doarma aici.
Centrala pe lemne, fiecare camera incalzita, deasemenea si baile - cate una pe etaj cu cabina de dus.
Curte mica cu gratar si balansoar.
Foarte aproape de partie: aprox. 150 metri. Vremea a fost neobisnuit de calda pentru perioada asta, totusi vineri si sambata s-a putut schia - partia deschisa 9 - 21, distractia a fost maxima si pe partea cealalta a partiei de schi unde este si partie de sanie, bob, sac, colac sau alte dispozitive alunecatoare... din cate am inteles este si patinoar in statiune.
Era si un nene cu un ATV pe senile, cu 2 vagonase, care facea un traseu de 30 minute contra sumei de 25 ron / persoana - cei care au fost fiind f. incantati de peisaje... sus langa startul partiei sunt doua restaurante, se poate manca, bea un ceai, un vin fiert, inchiriat echipament schi...
Si a venit si ziua de duminica... ploaie... la pranz am strans si am plecat spre casa avand in vedere ca incepea a doua zi si scoala. Drumul prin Comanesti bun, 140 km. Prin Targu Secuiesc ceva mai bun, dar mai lung cu 15 km si f. multe serpentine: (Moghiorosh si inainte de Miercurea Ciuc).
In curand voi pune si cateva fotografii...
Concedii / excursii placute!!
Trimis de sandelki in 13.01.16 12:30:39
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în HARGHITA-BĂI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (sandelki); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat în rubrica "Casa Fodor, HARGHITA-BĂI" (nou-creată pe sait)
@sandelki - Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
@webmaster26 - da, acolo este.