Fiind din zona am cautat ceva la pret mic ca sa mergem la ski de serbarile zapezii si sa nu fim nevoiti sa facem naveta iar unul din soferi sa nu poata gusta o tuica fiarta! Proprietarii pensiuni (familia Chirilus) sunt adevarate gazde ospitaliere, te fac sa te simti bine, nu ca
Am fost doar cazati, nu am servit si masa, am preferat mancarea de pe partie, dar la ce atmosfera era la alti turisti care luau masa acolo ne-a cam parut rau!
Felicitari!
Trimis de sandru in 06.02.11 20:23:36
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (sandru); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Avem nevoie de mai multe detalii, precum si de un set de poze - care sa inlature eventualele suspiciuni de reclama - pentru a putea valida recomandarile.
Iar eu am senzaţia că o parte a textului e incompletă; dacă doreşti, să scrii într-un ecou ce anume să adăugăm şi unde.
Desi reactia autorului se lasa in continuare asteptata, am hotarit publicarea review-ului pentru ca nu avem suspiciuni tehnice referitoare la autenticitatea recomandarilor.
Recomandati pentru sejur aceasta pensiune de trei stele? Unde este situata in statiunea Vatra-Dornei? Ceva despre confort, posibilitatile de distractie si petrecere a timpului liber oferite de pensiune, dotarile din camere, ceva despre restaurant (curat, intim, rustic, dragut), chiar daca nu ati mancat acolo, pretul pe zi/cazare. Alte informatii despre pensiune?
Uf... si ma grabeam sa citesc ceva frumos din Bucovina! Poate totusi o sa adaugi detalii! Cum sunt camerele? Au si curte? Gratar? Ce dotari au... ! ?