O mini vacanta super!
Casa Ema e situata in satul Haieu, undeva "in partea de sus" a statiunii 1 Mai (in partea dreapta a statiunii), la 5 minute de mers pe jos de Strandul cu Valuri si Complexul Perla si la 10 minute de Complexul Venus. Este o constructie noua, iar pozele pe care le gasiti pe diferite site-uri sunt cat se poate reale. Fiecare camera are baie proprie, TV, frigider, absolut totul este nous i straluceste de curatenie. Ce mi-a placut in mod deosebit a fost atentia proprietarilor pentru detaliile care fac diferenta: totul era perfect asortat din punct de vedere coloristic, de la culoarea perdelutelor, a draperiilor, a covoraselor, pana la florile si fluturii decorativi.
Curtea e spatioasa, poti parca masina fara probleme (de altfel, nici nu se pune problema sa lasi masina in strada, pentru ca parcarea e "inclusa in pret), exista 2 gratare, iar lemnele au fost "din partea casei".
In vila e amenajata o bucatarie complet utilata (nu va osteniti sa va carati de acasa prea multe, pentru ca gasiti de la seturi complete de vesela pana la ulei, sare, boia, piper, filtru de cafea, cuptor cu microunde, pahare, cesti, cani, in fine, tot ce aveti nevoie), iar accesul e liber tuturor celor cazati in pensiune, fara nici o restrictie. Masa se poate lua pe terasa acoperita din fata casei.
In curte mai gasiti leagane pentru copilasi, un loc de joaca cu nisip, un uscator pentru rufe.
Am inceput vacanta cu Strandul cu valuri: apa deosebit e curata, lume putina, iarba curata, dusuri functionale, umbra cata vrei, o mica terasa de la care nu am avut curaj sa cumparam nimic, per general bine. problema e ca au lipsit valurile... Nu au fost decat 3-4 min la ora 13, inca o data la ora 15 si inca o data la ora 17, dar nu am mai avut rabdare sa le asteptam.
Strandul Venus e mult mai mare (exista un bazin pentru sarituri, unul de 2,5 metri si o o multime de 1,5 metri), umbra multa, dusuri functionale, o gramada de terase, magazinele, si baruri. Nu ne-a placut apa pentru ca era extrem de murdara, mai ales in bazinul semiolimpic.
Cel mai mult ne-a placut la Complexul Perla (e drept, si pretul e intrare e pe masura ofertei): bazine acoperite, jacuzzi, bazin semiolimpic, bazin descoperit si inca unul pentru copii. Apa e foarte curata, toalete impecabile, garderoba, cabine de schimb, dusuri, terasa, etc.
Per general, un sejur minunat (initial, am platit pentru 3 nopti, dar ne-am mai prelungit sejurul cu inca o noapte), proprietari deosebit de amabili, conditii super!
Trimis de shaiwa2003 in 17.07.11 15:53:01
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BĂILE FELIX / '1 MAI'. A mai fost în/la: Litoral, Brasov si imprejurimi, zona Moldovei si Bucovina (Lacul Rosu, Vatra Dornei, etc)
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (shaiwa2003); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.99129410 N, 21.99855350 E - neconfirmate încă
@shaiwa2003, spui ca "Trebuie sa recunosc faptul ca pentru mine a fost prima experienta in ceea ce priveste baile termale din judetul Bihor, dar cu siguranta ca va fi ultima! "
Vreau sa cred ca NU va fi ultima ta "experienta" in ale bailor termale!!!
Cand este vorba de zona Bailor Felix, eu sunt deosebit de atenta... si inteleg ca si voi ati fost multumiti si v-ati simtit bine in acel loc...
@shaiwa2003
Am introdus coordonatele GPS ale pensiunii, rezultand urmatoarea pozitionare pe harta click aici. Ne poti spune daca-i ok?
Multumesc.
- Aug.2015 Discretie si amabilitate — scris în 15.05.16 de ionica77 din ALBA IULIA - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Frumos, ieftin si bun — scris în 23.07.13 de muti din GALATI - RECOMANDĂ