Suntem mari amatori de saline, am fost cam la toate, dar salina din Tg Ocna e de departe cea mai frumoasa.
Nu te cearta nimeni daca mananci acolo (ca la Turda), poti sa bati mingea cat vrei (la Praid e un afis ca e interzis jocul cu mingea), terenul de fotbal e liber sa-l folosesti cat vrei, cu porti, cu tot! La Slanic Prahova terenul e mai mic si intunecos, la Ocnele Mari se inchiriaza.
Deci, - cel mai mult ne place la Tg Ocna. Am fost la mai multe pensiuni si hoteluri in alti ani, week-end-ul asta ne-am hotarat pt pensiunea Casa din livada. Are 2 case, Casa Marului e mai mica, noi fiind trei persoane a fost ideala (dar incap si 6, are la etaj doua dormitoare cu paturi duble, iar in living 2 paturi single, extensibile).
Living-ul e mare, frumos, are o masa extensibila (si doua mese mai mici), e complet utilata, are si fete de masa, farfurii, tacamuri, pahare, cani. Are si toaster, sandwich-maker, cuptor cu microunde, aragaz, tot ce ai nevoie!
Dormitoarele sunt asa placute, cu pat mare, cu balcon, e foarte frumos!
In curte sunt meri, e un mic iaz, un balansoar rustic, se poate face gratar.
Noi am platit 160 lei pe noapte, ne-a cerut un mic avans sa fie siguri ca nu renuntam in ultimul moment (am platit 100 lei in cont la Raiffeisen).
Ne-a placut foarte mult, in mod sigur vom reveni tot aici si data viitoare!
N-am postat poze, am vazut ca LoraG76 din Piatra Neamt a postat si ea aceleasi poze pe care le-am facut si noi.
Trimis de didona_stelea in 30.05.16 10:31:38
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TÎRGU OCNA [BC].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (didona_stelea); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2014 Cabana cu miros de mar verde — scris în 14.07.14 de LoraG76* din PIATRA NEAMT - RECOMANDĂ