Pensiunea Diana din Manastirea Humorului a fost o alegere foarte buna noi fiind un grup maricel cu mult chef de distractie si voie buna.
Este localizata in apropierea Manastirii Humor la 6 km de Gura Humorului, unde sunt destule modalitati de petrecere a timpului, partie de schi, bazin acoperit si patinoar.
Locatia are 6 camere, un spatiu de luat masa, o bucatarie bine dotata si un foisor cu barbeque. Totodata dispune si de un spatiu liber foarte generos care pe timp de vara poate fi exploatat la maxim.
Cinci camere se afla la etaj si sunt mobilate modern, patru au baie en suite iar una pe hol si acces la terasa, iar cea de a sasea se afla la parter si are baia pe hol. Pensiunea dispune de apa calda si caldura non stop.
Locul de luat masa este generos, am incaput toti la masa fara probleme si mai exista si o canapea insa nu stiu daca era extensibila.
Doamna Maria a fost o gazda foarte primitoare, ne-a facut si o ciorba radauteana delicioasa (am platit pe o oala intreaga 80 de lei), iar la micul dejun ne-a furnizat si laptic proaspat de la vacuta din gospodarie.
Am reusit sa gasim mai sus de pensiune si o ulita pe care ne-am dat cu saniile imprumutate de la pensiune.
In concluzie un weekend reusit intr-o locatie aproape de casa si cu costuri minime.
Trimis de elena_iasi in 12.02.12 22:10:51
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GURA HUMORULUI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (elena_iasi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2023 Casa Diana - o alegere aproape perfectă — scris în 25.08.23 de Carmen Ion din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Feb.2021 Excelent — scris în 08.02.21 de ux118628 din IAşI - RECOMANDĂ
- Jun.2020 O locatie excelenta — scris în 22.06.20 de ux115634 din IASI - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Ospitalitate bucovineana — scris în 16.08.15 de VOIAJ din BACAU - RECOMANDĂ
- Aug.2012 O oaza de liniste si relaxare, ne-am intoarce cu mare drag — scris în 22.08.12 de A.E.N din BUCURESTI - RECOMANDĂ