Casa Denisa(încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Odihna perfecta!
Am stat la această pensiune, foarte curată și o zonă incredibil de linistita și frumoasă, 2 nopți. Este așezată lângă pădure, undeva la vreo 2-3 km de Mănăstirea Brâncoveanu. Are vreo 5000 de m2 curtea cu locuri de luat masa închise sau deschise, 7 camere duble și triple, curate cu bai propri și cu frigider și TV, un living mare, bucătărie utilată, loc de grătar, disc, ceaun... teren de fotbal pentru copii pe iarbă, sau baschet un mic pârâiaș... EXCELENT!
Doamna Maria și domnul Florin (parcă) 😜 proprietarii, niste oameni extraordinari, ne-au dat o sticlă de tărie fi bună! Este un loc, unde stai sa te odihnești, nu sa deranjezi cu muzică tare. Mulțumim Pensiunea Denisa!
P. S. Lipit de ei, mai este o pensiune, a surorii doamnei Maria (Colț de rai), unde dacă sunteți mai multi puteți sta și acolo, unde arata f bine și se deschide un panou din gard, care unesc pensiunile.
- Utilizatoriii LOGAȚI văd o versiune cu mai puține reclame
Trimis de georgggeee in 06.06.26 15:27:03
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SÂMBĂTA de SUS. A mai fost în/la: Casa Stela Drăguș.
- Alte destinații turistice prin care a fost: Grecia, Franta
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (georgggeee); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.69833108 N, 24.81697550 E - neconfirmate încă
Mutat în rubrica "Casa Denisa, SÂMBĂTA de SUS" (nou-creată pe sait)

Rog așteptați...